Вадим Олійник: допомога стала моєю місією і цим я живу

Квітень 01, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

З початку широкомасштабної війни, український співак Вадим Олійник приїхав до рідних Чернівців, знайшов Волонтерський Центр та запропонував свою допомогу.

"Гріє душу,коли ми завантажуємо по 10-15 тонн в день, що цей вантаж доїде і люди зможуть поїсти. Саме це стало моєю місією і цим я живу, - зазначив Вадим Олійник. - Ми збираємо абсолютно все  ".

Співак бачив різних людей, які приходили по допомогу, але одна історія його вразила найбільше:

"У поїзді я познайомився з хлопцем,який вивіз з Маріуполя величезну вівчарку та кота породи мейн кун. Розповідав, що коли виїжджав, у легковій машині було 13 осіб, машину обстріляли, але всі залишилися живими"Вадим Олійник також поділився, що йому пощастило, що в основному всі його рідні знаходяться зараз в Італії, а ті хто залишився у Україні в безпеці і надихають:" Моїй бабусі 98 років, живе Чернівецькій обл, поїду до неї скоро, саджатимемо картоплю. Вона пройшла голодомори, Другу Світову, сказала що і переживе путіна! Я в це вірю! Ми переможемо!".

Зазначимо, що вже найближчим часом співак презентує музичну новинку, якою хоче підтримати весь український народ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool