Український співак зняв кліп про дітей, які втратили батьків

Червень 04, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1746 | Коментарі: 0

Співак, учасник популярних телепроектів Влад Ульянич представив у мережі проникливу композицію «Ангели».

Влад Ульянич розповів, що пісня «Ангели» була написана після знайомства з юним земляком з Полтавщини. У талановитого хлопця дуже трагічна історія життя, його рідні – мати, батько та маленька сестричка загинули у автокатастрофі. В тій страшній аварії у живих залишився лише він.

- З 10-річним Олексієм Ткаченком я познайомився на одному з фестивалів. Його педагог розповіла мені, що хлопчик втратив рідних... Його виховували бабуся з дідусем. Я не зміг пройти повз цю історію, та на хвилі почутого, у мене народилася ідея написати для нього пісню. Після страшних подій у Бучі ця пісня стала ілюстрацією жахливої реальності для багатьох сімей нашої країни, тому я вирішив допрацювати її, зняти відео і тепер можу поділитися з вами, – поділився співак, сонграйтер Влад Ульянич.



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool