Україна в епіцентрі найбільшого музичного фестивалю Pohoda в Словаччині

Липень 04, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2132 | Коментарі: 0

Цього року організатори фестивалю Pohoda Festival, що проходитиме з 7 по 9 липня в Тренчині, Словаччина, запросили ініціативу, засновану командою Всеукраїнської Асоціації Музичних Подій (UAME), Music Saves UA.

музичного фестивалю Pohoda в Словаччині


Мета запрошення - виразити підтримку Україні та допомогти зібрати кошти на гуманітарну допомогу. На фестивалі буде спеціально встановлена українська локація. До її облаштування доєднались Music Export Ukraine.

Українська локація знаходитиметься в самому епіцентрі фестивалю. Також поруч організатори висадили соняшникове поле, що символізує підтримку України як організаторами фестивалю, так і словацьким народом. Відвідувачі Pohoda зможуть подивитись авторські інсталяції про війну в Україні, в тому числі за допомогою VR окуляр. Вони були розроблені українськими молодими креаторами, які з першого дня війни волонтерять та знаходяться в епіцентрі подій в Україні. Усі охочі також зможуть зіграти у гру, що познайомить їх з українською музикою в нестандартний спосіб. На локації можна буде придбати спеціально розроблений мерч, крафтові українські продукти та отримати яскравий жовто-блакитний мейкап за будь-який донат.

Усі активності націлені на те, щоб ближче познайомити фестивальників з культурою, музикою нашої країни, ще раз привернути увагу словаків до ситуації в Україні та зібрати кошти на гуманітарні потреби українців. Окрім цього, відвідувачі фестивалю зможуть підтримати Україну здавши використані пляшки та банки на переробку, адже всі виручені кошти з екологічної ініціативи організатори також передадуть в Music Saves UA.

“Нам, як найбільшому музичному об'єднанню в Україні, дуже важливо отримувати підтримку від європейських фестивалів, організаторів та артистів, особливо зараз. Pohoda festival - це один з літніх фестивалів, де відвідувачі можуть допомогти на місці просто купивши стильну футболку чи прикрасу. Ми закликаємо музичні фестивалі, артистів, івент агенції, лейбли та всіх інших продовжувати допомагати Україні. Така підтримка є дуже важливою для нас.” – ділиться президент Всеукраїнської Асоціації Музичних Подій та співзасновник ініціативи Music Saves UA Олександр Санченко.

Також на локації можна буде зустріти відомих українських зірок.
07.07 – DakhaBrakha
08.07 – alyona alyona
Go_A
MIKLEI
09.07 – Luhansk Philharmonic
Stasik

Підтримати ініціативу Music Saves UA можна на сайті

Придбати квиток на подію можна за посиланням



Довідка:

Pohoda Festival — наймасштабніша музична подія в Словаччині. Це музичний фестиваль просто неба, який щорічно відвідують близько 30 тис людей. Подію проводять з 7 по 9 липня у Тренчині.

Music Saves UA – це неприбуткова ініціатива зі збору коштів заснована Всеукраїнською асоціацією музичних подій (UAME) серед музичної сфери для надання негайної гуманітарної допомоги тим, хто її найбільше потребує зараз в Україні. Раніше ініціативу підтримали артисти Ed Sheeran та Антитіла, найбільший фестиваль у Швейцарії Zermatt Unplugged, найбільший фестиваль України Atlas Festival, альянс метал фестивалів в Європі, до складу якого входять 13 фестивалів з різних країн Європи, фестиваль Rock For People в Чехії та багато інших. Основними напрямками роботи ініціативи на даний момент — забезпечення гуманітарною допомогою Українців, допомога переселенцям та біженцям з різних міст.

Music Export Ukraine — це незалежна ініціатива, яка допомагає місцевим артистам налагодити міжнародні контакти, популяризувати їхню творчість, а також розвивати свій талант та кар’єру в усьому світі. Серед основних завдань ініціативи – консультація артистів, презентація найкращих місцевих талантів на міжнародних музичних бізнес-заходах, спільні проєкти та міжнародні програми обміну. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool