У Києві з червоної доріжки стартувала Національна музична премія (ФОТО)

Лютий 21, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1528 | Коментарі: 0

У Палаці «Україна» з традиційної червоної доріжки стартувало щорічне свято української музики, її творців та виконавців - шоста церемонія нагородження Національної музичної премії «YUNA», повідомляє з місця події  FOTOINFORM.NET

Ведучий червоної доріжки – відомий український шоумен Артем Гагарін. Серед гостей заходу – зірки українського шоу-бізнесу, продюсери та шоумени.

А вже о 19:30 стартуватиме церемонія нагородження переможців премії. Відзначимо, що кожен може стати свідком цієї яскравої події, адже планується пряма трансляція на «М1».

У Палаці «Україна» з традиційної червоної доріжки стартувало щорічне свято української музики, її творців та виконавців - шоста церемонія нагородження Національної музичної премії «YUNA», повідомляє з місця події FOTOINFORM.NET
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool