У Києві представили найгучнішу прем'єру: DraculaVlad підкорює серця

Червень 17, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

Український мюзикл "DraculaVlad" вже підкорив тисячі сердець публіки та продовжує зривати шалені оплески на різних концертних площадках держави. Вчора, 16 червня, шоу було презентоване в МЦКМ (Жовтневий Палац).

Повна зала, щирі емоції, неймовірна гра понад 20-ти акторів, постановки режисера і хореографа Павло Івлюшкін, незабутня атмосфера, насичена містикою та коханням, що підкреслена різнохарактерною музикою Поля Солонара - так коротко можна описати цю масштабну подію.

Головні ролі в мюзиклі виконали зірки українських талант-шоу: учасник 3 сезону проекту «Голос країни» та 4 сезону «Фабрики зірок» Денис Любимов та переможниця 3 сезону проекту «Голос країни» Анна Ходоровська.

Докладніше про, без перебільшення, найдорожчий та наймасштабніший мюзикл України, читайте на порталі FOTOINFORM.NET вже найближчим часом.

У Києві представили найгучнішу прем'єру: "DraculaVlad" підкорює серця


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool