У березні виберуть найкрасивіших людей України

Січень 25, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2322 | Коментарі: 0

Будуть усі. «Viva! Найкрасивіші-2016»

18 березня 2017 року в Національному палаці мистецтв України відбудеться IX церемонія нагородження «Viva! Найкрасивіші».

В рамках цієї грандіозної події будуть названі імена найкрасивіших людей України за версією читачів та редакції журналу Viva. Загалом цього року номіновано 104 кумира українців.

Команда організаторів готує грандіозне шоу, обіцяють радувати, дивувати і захоплювати новою концепцією. За традицією, перед концертом зірки шоу-бізнесу пройдуть по червоній доріжці. У концертній програмі дев'ятій церемонії візьмуть участь відомі українські виконавці: Тіна Кароль, Оля Полякова, Jamala, The Hardkiss, Monatik, Alekseev, Alyosha, Неангели, O.Torvald, Катерина Кухар, а також Олександр Стоянов в супроводі віртуоз -оркестру Kiev Tango Proect.

Заказ білетів:

https://www.concert.ua/eventpage/viva-samye-krasivye

https://kiev.karabas.com/viva-samye-krasivye-lyudi-ukrainy

http://parter.ua/ua/event/kontserty/pop_i_estrada/viva_naikrasyvishi_2016.html

 

У березні виберуть найкрасивіших людей України, «Viva! Найкрасивіші-2016»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool