Тімур Мірошниченко розповів, чому не пішов служити у ЗСУ

Травень 26, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1855 | Коментарі: 0

Ведучий Тімур Мірошниченко в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» телеканалу «Україна», яка зараз виходить в ефірі «Індиго TV», прокоментував, як ставиться до хейту на свою адресу.

Тімур Мірошниченко переконаний, що кожний із нас під час війни має бути на своєму місті корисний Україні.

«Піти, звісно, можна, але від мене толку в ЗСУ...я тільки заважатиму. Тому що навіть в університетські роки, коли в нас були стрільбища, нам видавали АК з трьома патронами, навіть тоді я був у відрядженні і не стріляв. Я жодного разу не стріляв зі зброї. Просто стояти на блокпості, якщо буде потреба, то всі будуть проходити вишкіл, захищати країну, я в цьому не сумніваюсь. Мабуть, зі зброї я тримав тільки лук в руках. Що толку від мене там буде? Тільки гірше», - говорить Тімур Мірошниченко журналістам каналу «Україна».

Ведучий часто їздить закордон вести благодійні заході на підтримку України. У соцмережі закордонні відрядження, часом, стають причиною для хейту у бік Тімура.

«До хейту я спокійно давно ставлюся. Зараз, якщо це хейт заснований на «де ви були 8 років» - нульова терпимість, одразу в бан, жодного слова не намагаюсь нікому доводити. Немає сенсу. Я розумію людей, які писали чи говорили хейт з приводу того, як я виїхав і тому подібне. Я розумію, багато сімей розлучені, жінки, діти знаходяться за кордоном, чоловіки тут. Але найголовніше у моїх поїздках – повернення. Я не рахував точно, але приблизно під сотню мільйонів гривень ми зібрали на проектах, де я брав участь. Мені здається, це непоганий результат. Я це називаю культурна дипломатія, коли ми їдемо, робимо те, що вміємо робити добре і гроші заробляємо для країни, для гуманітарних потреб чи для ЗСУ, і підтримуємо найголовніше - іскру інтересу до України», - говорить Тімур журналістам каналу «Україна».

Нагадаємо, з середини березня «Зірковий шлях» почав виходити в адаптованому до реалій війни спецформаті на YouTube-каналі, а у квітні прем’єрні випуски програми, разом з іншими улюбленими проєктами та серіалами каналу «Україна», повернулись в ефір на каналі «ІндигоTV». Щодня команда «Зіркового шляху» готує ексклюзивні інтерв’ю українських зірок, які діляться своїм досвідом у воєнний час.

Більше відео на YouTube-каналі «Зіркового шляху» та на телеканалі IndigoTv


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool