The Hardkiss представляють кліп «Маяк»

Січень 28, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1389 | Коментарі: 0

Гурт The Hardkiss представляє кліп на пісню «Маяк» — історію про надію та боротьбу.

Пісня «Маяк» була написана кілька років тому, але саме зараз набула для українського слухача нового змісту. Вона задумувалася як балада, але трансформувалася у драйв. «Це дуже енергійна пісня про надію, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. — Надію, яку не можна втрачати навіть у найтемніші часи. Вона — як далекий маяк у темному морі. Кожному з нас потрібно знайти цей вогник та не випускати його з виду».

Режисером кліпу «Маяк» став креативний продюсер та музикант The Hardkiss Вал Бебко. Це відео гурт знімав під час благодійного туру на підтримку України у 2022-му році. «Ми взяли з собою у гастролі камеру та фільмували найяскравіші моменти, — продовжує розповідь Юлія. — У цей темний час концерти та зустрічі з слухачами надавали нам сили та підтримку, надихали на роботу, на нову музику. Захотілося запам’ятати та зафіксувати цей емоційний стан. Кліп ми присвятили нашим слухачах, що стали нам опорою та тим самим маяком».

Дивіться кліп «Маяк»  youtu.be/ACDMXS4J8bM

The Hardkiss представляють кліп «Маяк»


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool