Співачка RUTA показала свої «Очі»

Квітень 24, 2018 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

В музичній індустрії країни з’явилася співачка, творчість якої поєднує в собі жіночу загадковість, стильний саунд та чарівний вокал. Виконавиця RUTA представила візуалізацію своєї нової україномовної пісні «Очі».

Нещодавно співачка RUTA презентувала широкій аудиторії трек «Очі», котрий швидко встиг підкорити серця слухачів. Автором пісні стала популярна артистка Настя Каменських, до аранжування та продюсування синглу долучилися Анна Корсун (MARUV) та M. Boosin.

Наразі RUTA відзняла кліп на пісню «Очі». Над створенням та втіленням ідеї працював режисер Олександр Кукушкін. Головною локацією відео творча команда обрала «@light.studio.photo.space».

«В цю роботу вкладено багато зусиль і політ фантазії на вічну тему кохання, адже кожне жіноче серце прагне бути щасливим. Це магія, яку ви стовідсотково відчуєте і, нібито, спробуєте на смак, це таємнича історія бажань і почуттів, яка ніколи не завершиться», - говорить артистка.

 



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool