Співачка Анна Добриднєва: Життя - це велика пригода (ФОТО)

Травень 07, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2380 | Коментарі: 0

Відома співачка і популярний ді-джей Анна Добриднєва розповіла про свої уподобання та поділилася роздумами.

 

 

 

Артистка вважає, що завжди потрібно дивитися на своє життя з точки зору наполовину повного стакану:

« Саме це всиляє оптимізм та віру. Взагалі я вважаю, що життя - це велика пригода, треба завжди бути відкритим подіям та людям, які в неї приходять (я дуже чесно зараз говорю, в мене аж мурахи по шкірі) і все буде гаразд, це моя позиція. Думаю позитив або є в людині або його немає. Якщо цього нема в людині, то треба обов’язково бути поряд з людьми, які оптимістичні, які міркують позитивно».

Продовжуючи тему позитиву, ми поцікавилися у співачці, яку вона має творчу мрію: «У мене дуже багато різних мрій, але я відаю перевагу говорити про те, що вже відбулось, в що дійсно було вкладено 100% енергії та є результат, на який розраховувала. А все інше – це плани, секрети, мої особисті інтриги, в які я вже потім свою аудиторію буду посвящати. Тому що я не можу загадувати, мені подобається знайомити вже з результатом»,- відверто відповіла Анна.

В ході інтерв’ю артистка поділилася з нами й щодо власних уподобань стосовно одягу. За її словами вона одягається в українських дизайнерів: «Один з моїх найулюбленіших дизайнерів України Анастасія Іванова, вона моя подруга. Я її обожнюю тому що все, що стосується жіночності, силуету, це саме до неї».

Дякуємо Анні Добриднєвій за відверті відповіді на наші запитання та виділений час.

Співачка Анна Добриднєва: Життя - це велика пригода


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool