Поль Солонар: "DraculaVlad" відкрив в мені новий виток творчості (ФОТО, ВІДЕО)

Червень 14, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2061 | Коментарі: 0

Провідний український музикант, піаніст, композитор - неокласик Поль Солонар розповів, як створювалася музика до гучного українського мюзикла "DraculaVlad".

В арсеналі творчої діяльності Поля Солонар - співпраця з Олександром Рибаком, Alloise, Владом Дарвіном, Green Grey, Монатік, «THE HARDKISS», "Мачете" та інші. З багатьма з них музикант продовжує успішно працювати. Сьогодні графік музиканта розписаний буквально по хвилинах. Крім виступів на різних майданчиках країни, він встигає створювати свою музику.

Своєрідною авантюрою для нього стала робота над створенням музики до українського мюзиклу "DraculaVlad". "Для мене це колосальний новий досвід. Справа в тому, що я ніколи в житті не писав пісень, а тим більше для мюзиклів. Робота над таким проектом має іншу специфіку, іншу побудову. Коли я погодився працювати над цим проектом, ще до кінця не знав чи завершу його " , - поділився Поль.

Композитор цілий рік був занурений в роботу над створенням "душі" масштабного сучасного шоу, а разом з тим, він встигав виступати по всьому світу з українськими зірками та сольно. "У місяць у мене бувало по 20 концертів, іноді дуже складно було писати, але внутрішньо я відсунув всю свою концертну діяльність на другий план і постійно думав про мюзикл, про написання пісень. Не всі пісні народжувалися відразу, доводилося шукати натхнення. Я переглянув велику кількість мюзиклів, слухав дуже багато різної музики, від класики до сучасної, і продовжував роботу, " - розповів Поль.

Незважаючи на всі труднощі у нього вийшло створити музику, яка підкреслює родзинки двох абсолютно різних епох, продемонстрованих в шоу. А саме: 15-го і 21-го століть в сучасному Лондоні. Навесні цього року українці вперше оцінили працю Поля і всієї команди творців дійства. Мюзикл став одним з найгучнишіх культурних подій України, а музика відразу ж прийшлася до душі глядачам.

"Ми думаємо створити альбом з піснями з мюзиклу, тому що багато людей вже бажають бачити цю музику у себе в плеєрі, але ми поки що вирішили не поспішати з цим. В цілому, я створив багато музики для цього проекту, в сам мюзикл увійшло 25 пісень і 10 музичних композицій " , - акцентував музикант. Крім того, у Поля вже виникло бажання працювати над черговим мюзиклом. Яким буде наступний проект? Поки що - загадка. Нам лише залишається побажати композитору натхнення і терпляче чекати.

Важливо сказати про те, що плоди його роботи над мюзиклом "DraculaVlad", вже побачили багато з українців, а у тих, хто ще не встиг оцінити масштабність проекту, буде можливість це здійснити вже 16 червня в Києві. Шоу відбудеться в МЦКМ (Жовтневий Палац), початок о 19:00.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool