Погода в Україні на п'ятницю, 14 липня

Липень 13, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3322 | Коментарі: 0

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій частині країни буде суха погода. У південних областях та в Криму прогнозується невеликий дощ з грозою за даними Sinoptik.ua.

Температура повітря вночі коливатиметься в межах +12…+22 градуси, вдень +17...+30. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північно-західний, північний, південно-західний і північно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі повітря охолодитися до +12...+16 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +17...+22. Вітер південний, західний і південно-західний, 2-6 м/с, короткочасне шквальний посилення вітру 15-24 м/с.

 У південних областях переважатиме сонячна погода. У більшій частині регіону дощитиме. Вночі стовпчики термометрів покажуть +14...+18 градусів, удень повітря прогріється до +21...+25. Вітер переважно західний, північно-західний, південно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

 У Криму буде хмарна погода з проясненнями. На півострові очікується дощ. У Красноперекопську, Севастополі, Євпаторії буде сухо. Вночі температура повітря складе +18...+22 градуси. Денна буде коливатися від +23 до +30. Вітер західних, північно-західний і південно-західний, 2-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +16...+18, денна температура повітря складе +22...+30 градусів. Вітер західний, південно-західний, північно-західний і південно-східний, 1-4 м/с.

 У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +6...+12 градусів, удень підніметься до +18...+22. Вітер західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/ с.

 У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +8...+10, удень +19...+21 градус. Вітер північно-західний, північний, північно-східний і західний, 1-3 м/с.

 У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +12...+18 градусів, удень – від +20 до +23. Вітер переважно західний, північно-західний і південно-західний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool