Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес: локалізований український трейлер нового фентезі з Анджеліною Джолі

Жовтень 19, 2020 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Вольга Україна раді представити дубльований український трейлер до нового сімейного фентезі Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес.

Цієї осені на великих екранах очікується фентезі “Пітер Пен і Аліса в Країні Чудес” від лауреатки премії “Оскар” Бренди Чапман (“Відважна”, “Принц Єгипту”, сценарії до оригінальних “Короля лева” і “Красуні та Чудовиська”).

 

У ролях:
Анджеліна Джолі - премія Оскар; Чаклунка, Перерване життя, Підміна, Турист, Солт, Особливо небезпечний, Містер і місіс Сміт, франшиза Лара Крофт.

Девід Ойєлово - дві номінації на Золотий глобус; Сельма, Соловей, Королева Катве, Сполучене королівство, Небезпечний бізнес.

Майкл Кейн - дві премії Оскар, дві премії Золотий глобус; Правила виноробів, Тихий американець, Інтерстеллар, Kingsman:Секретна служба, Відчайдушні шахраї, Ханна і її сестри, франшиза Темний лицар.

Анна Ченселлор - номінація на премію BAFTA; Спогади про майбутнє, Однокласниці, Час, Аббатство Даунтон, Корона.

Синопсис нового фентезі на основі класичних казок Льюїса Керрола та Джеймса Баррі повідомляє: "Перш ніж Аліса потрапила до Країни Чудес, а Пітер став Пеном, вони були братом і сестрою. Їх легендарні пригоди почалися завдяки силі уяви, успадкованої від люблячої матері і фантазера-батька. З якими б випробуваннями ні стикалася їх родина, вони ніколи не забували мріяти... Божевільний Капелюшник і Червона Королева, фея Дінь-Дінь і капітан Крюк - диво чекає за кожним кутом, потрібно тільки вміти його побачити…".

Бренда Чапман - лауреатка премії “Оскар” за анімаційний блокбастер “Відважна”, одна з найвидатніших авторів в анімаційному жанрі, перша жінка, яка стала режисером високобюджетного мультфільму (“Принц Єгипту”), - дебютує в ігровому кіно з оригінальною інтерпретацією знайомих історій про Алісу і Пітера Пена, роблячи героїв братом і сестрою і включає основні елементи двох казок в одну захоплюючу історію про дитинство і дорослішання, пригоди та фантазію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool