Не мала: «трушні гуцули» T.HUTSULS презентують пісню-протест (ВІДЕО)

Грудень 30, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1493 | Коментарі: 0

«Не мала» – четвертий сингл молодого колоритного гурту із прикарпатського міста Коломия T.HUTSULS (три попередні – «Нічна» (2021), «Хвилями» (2022), «Сум вівчара» (2022).

Кожна із цих пісень, а також відео до них, уже полюбилися меломанам. Тепер черга вибухової пісенної новинки від «правдивих гуцулів» завойовувати серця слухачів.

Нове драйвове відео від T.HUTSULS

«Не мала» - пісня-протест молодої дівчини, яка відмовляється жити за умовностями та стереотипами суспільства. Вона прагне вільного вибору. Вона хоче бути собою. Протест, який оживає у новій пісні T.HUTSULS «Не мала», добре знайомий кожній дівчині-підлітку, яка не хоче, щоб інші диктували їй, як жити, і підлаштовували під свій життєвий шлях. Від імені мільйонів таких «не малих» драйвовий гурт із Коломиї висловлює у пісні супротив суспільству, яке впливає на тебе, твій настрій, рішучість і навіть мрії.

- Мої батьки завжди підтримували мене в моїх мріях та починаннях, - каже вокалістка T.HUTSULS, авторка слів та музики синглу «Не мала» Алекса Цимбал. - І акцентували на тому, що все у житті можливо. Головне - прагнути цього по-справжньому і знати, що це те, чого ти дійсно хочеш. Так і наша «Не мала» - вона не намагається справити враження на інших, виділяючись своєю експресивністю. Вона точно знає, хто вона, любить себе спражню, насолоджується тим, що має, і проживає власну історію, яку творить сама.
Треком «Не мала» T.HUTSULS хочуть зламати стереотипи і дещо відійти від традиційності. І вже звично для своєї музичної творчості – показати, що гуцульська культура вибухова, доволі неочікувана у своїх проявах і може бути різнобічною. Це одна зі сторінок індивідуальності T.HUTSULS, їхня особливість.
Новинка від «трушних гуцулів» уже доступна на всіх цифрових платформах

T.HUTSULS у соцмережах:

• Facebook - https://www.facebook.com/T.HUTSULS
• Instagram - https://www.instagram.com/t.hutsuls/
• YouTube - https://www.youtube.com/@t.hutsuls4053 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool