Найбільший двигун для мене є робота, - ведучий Тимур Мірошниченко

Квітень 05, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1906 | Коментарі: 0

Ведучий «Євробачення 2017» Тимур Мірошниченко дав ексклюзивне інтерв’ю спеціально для FOTOINFORM.NET

Бути ведучим пісенного конкурсу світового рівня для Тимура є мрією життя:

«До здійснення бажаного я йшов довго, і ось вже перший крок до здійснення мрії відбувся. Найближча моя творча мрія – це звісно, як найкраще провести «Євробачення 2017». Насправді зараз ми працюємо 24/7. Цілодобово готуюся до конкурсу, займаюся репетиціями, заняттями…».

Разом з тим ведучий започаткував та керує проектом «Шо Там з Євробаченням?», у рамках якого ведуться відеоблоги про найцікавіші подробиці підготовки до конкурсу.

«Ми розробили проект таким чином, щоб він був цікавим однаково і для інтернету і для телебачення. Те, до чого наше українське телебачення все ніяк не може дістатися, ми спробували зробити мінімальними зусиллями. Ми запросили відомих блогерів, відомих журналістів, вони допомагають нам створювати цю програму».

Зйомки дебютного випуску пройшли в середині лютого, наразі практично щодня команда проекту розповідає про найсвіжіші новини про масштабний вокальний конкурс. Судячи з переглядів та коментарів глядачів – людям до вподоби новий проект Тимура Мірошниченко.

Що ж до подальших планів, то телеведучий поділився:

«Зараз просто немає часу навіть думати про те, що буде після 13 травня. Я мабуть це питання поставлю собі навіть не 14-го, адже тоді планую цілий день спати, а ось 15-го травня задам собі запитання «Ну що Тимурчик, що далі?» (сміється)».

Для успішної щоденної праці важливе натхнення та позитивний настрій. А чим надихається відомий ведучий?

«Знаходжу позитив у самому малому: ти прокинувся зранку і вже позитив, вийшов на вулицю там сонце світить – позитив, навіть, якщо не світить і йде дощ, все одно ти розумієш, що вже буквально кілька днів і буде остаточне тепло…і все це заряджає. А насправді найбільшим двигуном для мене є робота. Адже коли ти віддаєш себе на сцені відбувається енергетичний обмін, ти отримуєш від глядачів так само величезний потік енергії і цим самим під заряджаєшся».

Під час інтерв’ю ми поспілкувалися й про далеке майбутнє.

«Коли мені буде десь ближче до 80, по перше планую бути дуже бадьорим дідусем (сміється), посилитися десь на Ібіці, не в Одесі , а в іспанській Ібіці. І тоді думаю, що в якраз між вечірній час буду писати книгу»,- сміючись, поділився Тимур Мірошниченко.

Звичайно, загадувати на таке далеке майбутнє, як вилами по воді писано… Можливо Тимур передумує щодо країни, де буде проживати і обере інше місто під сонцем. Або ж замість написання книги, обере створення автобіографічного відеоблогу…Буде видно. На сьогоднішній же день ми бажаємо Тимуру успішно провести «Євробачення» та не зупинятися на досягнутому. Будемо чекати нових зустрічей, аби розповісти про його нові вершини кар’єрного росту.

Найбільший двигун для мене є робота, - ведучий Тимур Мірошниченко


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool