Національну кінопремію "Золота Дзиґа" вручатимуть у 4 нових номінаціях

Вересень 28, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

Під час чергового засідання Правління Української кіноакадемії було ухвалено 4 нові номінації Другої Національної кінопремії “Золота Дзиґа”.

 До переліку номінацій додалися категорії “Найкращий художник із гриму”, “Найкращий художник з костюмів”, “Найкращий звукорежисер”.

Також на церемонії буде вручений приз глядацьких симпатій, а у номінації “Найкращий фільм”, окрім повнометражних ігрових, змагатимуться повнометражні документальні та повнометражні анімаційні стрічки.

 “З середини листопада Українська кіноакадемія починає прийом фільмів. Цього року ми очікуємо на інтригу у конкурсі Другої Національної кінопремії, адже з початку 2017-го на широких екранах з’явилося вже 15 українських фільмів, і ще 20 стрічок вийде у прокат до кінця року. Ці цифри є значно більшими у порівнянні із минулим роком”, – говорить виконавчий директор Української кіноакадемії Анна Мачух.

 Голова Правління Української кіноакадемії Михайло Іллєнко запропонував доповнити умови подачі фільмів на конкурс: відтепер стрічки, що подаються недержавною мовою, повинні бути дубльовані, озвучені або субтитровані українською; на участь у конкурсі розглядатимуться ті повнометражні ігрові фільми, що були в українському прокаті не менше ніж тиждень.
 

Нагадаємо, що прийом заявок на участь у конкурсі триватиме з 15 листопада 2017 року до 15 січня 2018, прийом заявок на членство в Українській Кіноакадемії відкрито до 15 січня 2018 року. Церемонія вручення нагород Другої Національної кінопремії “Золота Дзиґа” відбудеться 19 квітня 2018 року.
 
  Ukrainian Film Academy


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool