MONATIK став Другом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

Листопад 28, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1302 | Коментарі: 0

27 листопада 2017 р, Київ. Представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Джованна Барберіс та MONATIK підписали Меморандум про взаєморозуміння у сфері захисту прав дітей. 

Співробітництво між ЮНІСЕФ та MONATIK розпочинається з інформаційної кампанії для молоді. Її ціль – мотивувати сучасних молодих людей до тестування на ВІЛ.

Взявши таке зобов’язання, MONATIK завдяки популярності серед аудиторії підлітків та молоді, виступить прикладом для них та додасть енергії до зусиль ЮНІСЕФ у сфері промоції позитивних практик та захисту здоров’я молоді в Україні.

MONATIK, мультиартист: «Мені дуже приємно, що Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) удостоїв мене звання Друга ЮНІСЕФ. Я зроблю все можливе для покращення здоров’я, життя та майбутнього дітей та підлітків в Україні. Я буду прагнути донести до моїх прихильників важливість та необхідність ВІЛ-тестування і сподіваюся, що моя участь у кампанії принесе позитивні результати».

Джованна Барберіс, Голова Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні: «ЮНІСЕФ був першою глобальною організацією, що почала створювати партнерства з відомими зірками для втілення своєї глобальної місії. MONATIK був обраний на роль Друга ЮНІСЕФ Україна завдяки його відданості захисту прав людини та просування підліткового здоров’я. Я впевнена, що він допоможе нам надихнути багатьох молодих людей та ми будемо разом промотувати тестування на ВІЛ серед молоді”. 

 27 листопада 2017 р, Київ. Представник Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Джованна Барберіс та MONATIK підписали Меморандум про взаєморозуміння у сфері захисту прав дітей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool