MELOVIN готує сюрприз для шанувальників

Листопад 12, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 844 | Коментарі: 0

Від початку повномасштабної війни артист зі своїм бендом провів безліч благодійних концертів, на виручені кошти з яких було придбано 4 автівки, бронежилети, тепловізори, каски та багато іншого обмундирування, якого так потребували наші захисники та захисниці на передовій.

MELOVIN

Разом зі своєю шаленою армією фанів - меловінаторів, - MELOVIN відкрив цілий штаб, де сотні сімей, які були вимушені тимчасово покинути свої домівки через війну, мали змогу отримати будь яку допомогу - фінансову чи гуманітарну. Більше чотирьох мільйонів гривень команда змогла передати на потреби ЗСУ.

А вже зараз артист та його команда готуються до першої цьогорічної зустрічі з шанувальниками у Києві!

"Чекаємо на тебе 18 грудня, напередодні дня Святого Миколая, в Bel étage на концерті ми поринемо в атмосферу свята. Живий бенд, потужний звук, мої музика та пісні зігріють тебе цієї зими!",- підкреслив MELOVIN.  


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool