Київ: «Домь Грибоедова» на свою річницю зібрав найкращих друзів

Червень 29, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1592 | Коментарі: 0

Затишний ресторан у центрi Києва "Домъ Грибоедова" яскраво вiдсвяткував свiй перший день народження.

На захiд завiтала чимала кiлькiсть відомих особистостей України. Вокал, гумор та iнтелект - цi складовi гармонiйно доповнили гарний настрiй гостей свята.

Пiд супровiд голосних оплескiв пройшов черговий турнiр з караоке. В його рамках прозвучали хіти виконавців з різних країн світу. Не звичними стали інтелектуальні ігри, які трошки напружили мозок, проте це не стало обтяжливим, а навпаки подарувало море позивних емоцій та поповненням в скарбничку знань. Звичайно ж не обійшлось і без величезного торту та iнших пригощань. В цілому на дні народжені закладу панувала атмосфера добра, було дуже багато знайомих між собою, але навіть малознайомі однин одному люди люб'язно між собою спілкувалися та насолоджувалися вечором.
Своïми враженнями вiд атмосфера закладу подiлилися зiрки українського шоу-бізнесу. Користуючись нагодою вони передали імениннику свої щирi привiтання.

Співак Влад Курасов наголошує:

“Домъ Грибоева” являється чимось рiдним, навіть сама назва цьому сприяє. Тут завжди збираються теплi,простi люди без пафосу. В цьому закладi почуваєш себе таким, як є. Хочу побажати процвiтання,ще бiльше класних вiдвiдувачiв, та звично розвитку”.

Автор та виконавець запальних хітів Денис Мусаєв підкреслив:

“Це дуже затишне мiсце, тому я тут буваю доволi часто. Менi здається тут особливий шарм та дуже дружня атмосфера, в яку завжди хочеться повертатися та весело проводити час з друзями. Скiльки не приходу сюди,завжди зустрiчаю чимало знайомих артистiв. Бажаю "Дому Грибоедова" побiльше клiєнтiв та яскравих подiй”.

Співачка “Ксантi” вважає:

“Прекрасний заклад,вiн захоплює своïм інтер'єром, своєю наповненнiстю. Видно,що творець ресторану є людиною мистецтва. Плюс тут є караоке i це чудово. Мені наприклад завжди подобалось караоке,ще маленькою я полюбила його.I це вiдiграло значну роль в тому,що я зараз спiваю. Будучи вже артистом я приходжу в караоке, аби поспiвати кавери колег та навіть вiдточити техніку вокалу”.

Гітарист Flame відзначив:

“Зараз луже модно робити караоке в закладах,але "Дом Грибоедова" відрізняє дуже затишна атмосфера. Менi тут подобається,до того ж саме тут завжди багато зустрiчаю знайомих. В цьому ресторані отримуєш по істині релакс. Хочеться побажати побiльше шанувальникiв такого вiдпочинку. Тут багато спiлкування,посмiшок. Тому бажаю ще бiльше зустрiчей, ще більш насичений графiк та розвитку”.

Співачка Shvets зізналась:

“ Люблю ресторан "Домъ Грибоедова". Його родзинка в тому, до вiн збирає творчих людей. Цей заклад в черговий раз свідчить про те, що в нас найспiвочiша нацiя. Я обожнюю караоке,завжди коли маю можливiсть пiсля студiï,пiсля роботи ïду в подібні заклади, мені приємно приїдждати саме сюди. Бажаю,щоб в цьому ресторанi був повний зал народу, якi будуть найщасливiшими від того, що вони знаходяться в такому атмосферному мiсцi”


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool