Інтерв’ю Віктора Бронюка у Кропивницькому

Березень 07, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1966 | Коментарі: 0

Лідер відомого українського гурту «ТІК» Віктор Бронюк дав ексклюзивне інтерв’ю спеціально для FOTOINFORM.NET.

Спілкування з артистом відбулось у рамках його візиту із сольним концертом до Кропивницького. Перш за все ми поцікавилися у Віктора Бронюка щодо його творчих мрів. Відповідаючи на наше запитання, він наголосив - мрія не може бути однією в житті: «Їх має бути багато, тому що в дитинстві ми мріємо про одне, а потім досягнувши своєї мрії у нас з’являються нові мрії. Головне - можна все життя мріяти, а можна жити в своїх мріях, треба знати межу. Нещодавно мені попалася до рук інтерв’ю колишнього прем’єр-міністра Ізраїлю Шимана Переса, людини, яка вже прожила цікаве і грандіозне життя. Коли у нього запитала журналіст про те, що вів вважає, що зробив не так у своєму житті, він наголосив - у нас були занадто малі мрії і занадто низькі горизонти. Адже на якійсь момент якісь речі здаються тобі абсолютними і ти розумієш нову мету, коли досягаєш її розумієш, що з’являються нові горизонти».

Перепонами до досягнення цілей, реалізації мрій можуть бути проблеми. Зокрема, нікому не секрет, що кожного українця наразі щоденно турбує досить великий об’єм різнобічних проблем. Відомий артист поділився своїми думками з приводу того, як не втратити надію та віру у найкраще завтра: «Як каже один оптимістичний єврейський анекдот, якщо проблему можна вирішити грішми, то це не проблема, це всього лише додаткові витрати. Звичайно жарти жартами, але коли ти реально стикаєшся кожен день з цим, на думку приходять слова Лесі Українки - щоб не плакати ми сміялись… І виходить, що зовсім весело стає. Взагалі трошки по філософськи до того всього треба відноситись. Більшість проблем є ситуаціями. Зрозуміло, що є й дуже багато соціально невирішених питань. Проте варто пам’ятати, що проблематичні питання треба не накопичувати, а пробувати починати вирішувати. Якби це не було парадоксально, хтось скаже, що від тебе ніщо не залежить, але все одно дотримуюсь думки, яку казав Джон Кеннеді, що треба прокидатися не з думкою, що сьогодні держава дала тобі, а що ти сьогодні зробиш для держави. В якійсь момент, коли всі якісно почнуть виконувати свою роботу і думати в цьому напрямку, ми всі побачимо зміни. Адже час показав, що не дядько за океаном чи тітка з Європи, ніхто нічого не зробить, ми самі маємо закочувати рукава і маємо почати працювати».

Лідер відомого українського гурту «ТІК» Віктор Бронюк дав ексклюзивне інтерв’ю спеціально для FOTOINFORM.NET.

Як підкреслив Віктор, наситити людину необхідною порцією позитиву може музика, тому важливо розвивати шоу-бізнес. «Я вважаю, що якщо ми в такий досить не простий для держави час маємо можливість комусь подарувати промінчик надії або просто відірвати людину від сірої буденності, дати можливість їй щиро посміхнутися, в той момент ми, музиканти, виконуємо свою місію. Адже в якійсь мірі ми є бійцями ідеологічного фронту, створюються багато соціальних пісень, композицій більш патріотичного характеру, вони сьогодні потрібні перш за все для тих, хто на сході, хто підтримує мир і спокій нашої держави. І варто пам’ятати, що не треба якось вузько зафіксовуватись, маєш бажання, відчуваєш можливість щось зробити для своєї держави, бери і роби! Не чекай!»,- акцентував лідер гурту «ТІК».

FOTOINFORM.NET дякує Віктору Бронюку за виділений час та щирі відповіді на наші запитання. Чекаємо нових зустрічей із артистом, аби розповісти Вам нові подробиці його творчої діяльності.

Лідер відомого українського гурту «ТІК» Віктор Бронюк дав ексклюзивне інтерв’ю спеціально для FOTOINFORM.NET.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool