Iлюзiонiст Roman Bondarchuk представить вражаюче Мagic show

Квітень 21, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2129 | Коментарі: 0

Популярний украïнський iлюзiонiст Roman Bondarchuk вже сьогодні представить вражаюче Мagic show, сповнене сюрпризами та прем'єр. Нам пощастило зустрiтися з вiдомим iлюзiонiстом напередоднi концерту.

Вiн наголосив:

"Коли побачив вже зведений сценарiй був вражений вiд того, що у нас в пiдсумку вийшло. По-перше в шоу буде спецiальний гiсть - спiвак Данило Клягин з дуже запальною пiснею. Данило є моïм гарним знайомим, вiн драйвова, позитивна та близька менi по духу людина. Вiдбуться й презентацiя декiлькох номерiв, якi ранiше я нiколи не робив".

До речi серед нових трюкiв будуть тi, що небезпечнi для життя. Бiльшiсть з iлюзiй Роман здiйснюватиме без асистентiв: "Намагаюсь бiльшу частину номерiв робити самостiйно. Якщо треда буде проколювати людину, то мене. Зникати або ж з'являтися також буду сам".
Плюс на вечорi прем'єр очiкується вiдео презентацiя одного з великих iлюзioнiв - зникнення величезного, 10-ти тонного ескаватору, який Roman Bondarchuk зi своєю командою здiйснили восени 2016 року на НСК " Олiмпiйський".

Звичайно, це не все, що побачать глядачi: "Буде ще декiлька сюрпризiв, про якi я не можу зараз сказати, але повiрте будуть дуже романтичнi моменти, якi залежать не вiд мене, а вiд гостей, завiтавших на шоу",- наголосив iлюзiонiст.

Як бачимо, це неймовiрне шоу варто побачити кожному. "Приходьте, я впевнений, що кожен гiсть, який завiтає, отримає гарний настрiй, побачить якого рiвня є шоу в Украïнi. Наша команда прагне до найвищого рiвня магiï та вражень, якi ми бажаємо дарувати нашим глядачам",- пiдкреслив Roman Bondarchuk.

Щиро бажаємо вiдомому украïнському iлюзiонiсту успiшного концерту та вдячноï публiки.
Нагадаймо, захiд проходитиме у Freedom Event Hall, сьогодні, 21 квiтня. Початок о 19:00. Не барiться, аби поринути разом з шоу Roman Bondarchuk у свiт iлюзiï.

Радi також Вам повiдомити, що незабаром ми опублiкуємо iнтерв'ю з Романом Бондарчуком, у якому вiн розповiв багато цiкавих фактiв про свою творчу дiяльнiсть.

Iлюзiонiст Roman Bondarchuk представить вражаюче Мagic show


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool