Iлюзiонiст Roman Bondarchuk представить вражаюче Мagic show

Квітень 21, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2078 | Коментарі: 0

Популярний украïнський iлюзiонiст Roman Bondarchuk вже сьогодні представить вражаюче Мagic show, сповнене сюрпризами та прем'єр. Нам пощастило зустрiтися з вiдомим iлюзiонiстом напередоднi концерту.

Вiн наголосив:

"Коли побачив вже зведений сценарiй був вражений вiд того, що у нас в пiдсумку вийшло. По-перше в шоу буде спецiальний гiсть - спiвак Данило Клягин з дуже запальною пiснею. Данило є моïм гарним знайомим, вiн драйвова, позитивна та близька менi по духу людина. Вiдбуться й презентацiя декiлькох номерiв, якi ранiше я нiколи не робив".

До речi серед нових трюкiв будуть тi, що небезпечнi для життя. Бiльшiсть з iлюзiй Роман здiйснюватиме без асистентiв: "Намагаюсь бiльшу частину номерiв робити самостiйно. Якщо треда буде проколювати людину, то мене. Зникати або ж з'являтися також буду сам".
Плюс на вечорi прем'єр очiкується вiдео презентацiя одного з великих iлюзioнiв - зникнення величезного, 10-ти тонного ескаватору, який Roman Bondarchuk зi своєю командою здiйснили восени 2016 року на НСК " Олiмпiйський".

Звичайно, це не все, що побачать глядачi: "Буде ще декiлька сюрпризiв, про якi я не можу зараз сказати, але повiрте будуть дуже романтичнi моменти, якi залежать не вiд мене, а вiд гостей, завiтавших на шоу",- наголосив iлюзiонiст.

Як бачимо, це неймовiрне шоу варто побачити кожному. "Приходьте, я впевнений, що кожен гiсть, який завiтає, отримає гарний настрiй, побачить якого рiвня є шоу в Украïнi. Наша команда прагне до найвищого рiвня магiï та вражень, якi ми бажаємо дарувати нашим глядачам",- пiдкреслив Roman Bondarchuk.

Щиро бажаємо вiдомому украïнському iлюзiонiсту успiшного концерту та вдячноï публiки.
Нагадаймо, захiд проходитиме у Freedom Event Hall, сьогодні, 21 квiтня. Початок о 19:00. Не барiться, аби поринути разом з шоу Roman Bondarchuk у свiт iлюзiï.

Радi також Вам повiдомити, що незабаром ми опублiкуємо iнтерв'ю з Романом Бондарчуком, у якому вiн розповiв багато цiкавих фактiв про свою творчу дiяльнiсть.

Iлюзiонiст Roman Bondarchuk представить вражаюче Мagic show


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool