Grosu: Ти не один

Листопад 18, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Співачка Grosu презентувала першу у своїй творчості пісню не про любов, а про підтримку близьких людей.

Життєствердний трек "Ти не один" нагадує слухачам, що завжди знайдеться людина, яка підставить плече. Слова і музика синглу є авторськими виконавиці.

"Одна із сучасних українських поетес всього лише одним рядком свого вірша надихнула на написання цілої пісні. Коли я їй про це повідомила, вона сказала, що їй дуже приємно і вона з нетерпінням чекає на прем'єру”.

Також підняти важливі життєві болючі питання артистку наштовхнули підлітки.

“Їм часто здається, що зі своїми переживаннями вони сам на сам, їх не розуміють. Хотілося, щоб пісня підтримувала їх у такі моменти. Бажаю, щоб люди ніколи не відчували себе самотніми. Навіть у найважчий день ви не одні. Завжди є люди поруч, які зрозуміють і підтримують".

Разом з піснею Grosu презентувала кліп. Знімали на декількох локаціях, зокрема на Всесвітньовідомій Алеї Зірок і навіть в метро Лос-Анджелеса.

"Зняли роботу лише за 9 годин. Головну роль виконав хлопець-американець, але з українським корінням. За сценарієм він був моїм братом. Ви побачите своєрідний мініфільм, заснований на реальних історіях з життя".

Прем'єра кліпу “Ти не один” відбулась на офіційному YouTube-каналі співачки та на музичних платформах.

ПОСИЛАННЯ НА  ВІДЕО
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool