GROSU розповіла про новорічне диво (ВІДЕО)

Грудень 09, 2021 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1660 | Коментарі: 0

Українська співачка Аліна Гросу активно готується до новорічних свят. Артистка поділилася рецептами щасливого святкування та розповіла про новорічне диво.

За словами Аліни:“До 31 грудня треба обов'язково нарядити ялинку, зробити олів'є, наїсться мандаринками. Дрес-коду, на мою думку, не обов'язково дотримуватися,адже тоді на заході всі дівчата будуть в одному й те самому кольорі, а хочеться різноманіття і бути особливою”.

В новорічну ніч Аліна Гросу обов'язково пише своє бажання на папірці: “Це дуже банально, але ж воно працює. Папір підпалюю, а вугілля з нього кидаю у келих з шампанським або соком. Як мінімум вугілля – корисно для організму. Як максимум - я вірю, що кожне ваше бажання з таким способом обов'язково здійсниться”.

Співачка вірить у новорічне та різдвяне диво. В першу чергу для неї дивом є моменти, коли всі рідні та близькі зустрічаються на святкуванні родинних свят, здебільшого на Різдво.

А ще у житті Аліни було диво, пов'язане з творчістю та натхненням.

Одним з таких вона зіштовхнулася, коли їй було 16 років: “Я перебувала в Німеччині зі спектаклями. Була зима, святковий настрій переповнював мене і в голові грала мелодія, яку ще не від кого не чула. Ось так, за кілька хвилин в нотатках з'явилися мелодія, приспів та перший куплет моєї пісні. Другий куплет народився приблизно через два роки. Коли мені було 20 років, випустила першу версію пісню, а зараз дуже захотілося, щоб вона звучала рідною українською мовою. Відтак, пісня придбала нові фарби, вона називається “Новорічна” і вже підкорила сотні тисяч слухачів”.



ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool