GROSU презентує новий сингл

Вересень 30, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1869 | Коментарі: 0

Співачка GROSU презентує новий сингл Лужок та унікальне сімейне арт-відео у Національний День усиновлення дітей.

GROSU презентує новий сингл


Це перша робота Аліни, після невеликої вимушеної перерви, пов'язаної зі здоров'ям співачки.

Grosu:
"30 вересня – День усиновлення дітей в Україні. Саме сьогодні, коли багато дітей залишилися без сім'ї не з їхньої вини, потребують піклування та опіки в такий складний час для всіх нас. У моєму новому арт-відео показано історію про те, як дитина знаходить своїх нових батьків, нову родину, попри всі складнощі та перепони. Це незвичне відео, воно повністю створене вручну із пластиліну руками дітей української студії “SOVAanima” під керівництвом художника Вадима Болдурат".

Вадим Болдурат:
"Ми використали 3 кілограми іспанського пластиліну. Ліпили 10 днів по 12-15 годин на добу. Останні дні працювали цілодобово, але воно того варте. До речі, побороти втому від довготривалої роботи нам допомагало постійне прослуховування пісні. Вона надихає та підтримує позитивний настрій, і ми це підкреслили у відеороботі".

Прем’єра відео відбулося на офіційному youtube-каналі співачки


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool