Готуюся до Всеукраїнського турне,- співак Оleynik

Квітень 14, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1737 | Коментарі: 0

Український співак Оleynik поспілкувався з FOTOINFORM.NET

 

Нещодавно Вадим Олейник презентував свій дебютний сольний альбом. Як розповів нам артист, цієї події він чекав два роки. А буквально на днях у світ вийшов кліп на пісню «Забавная». Наразі триває підготовка до Всеукраїнського туру: «Плануємо стартувати з туром влітку. Точний перелік міст поки що не знаю, але готуємося дивувати нашого улюбленого слухача»,- наголосив Вадим.

Під час зустрічі зі співаком, ми поцікавилось щодо його творчих мрій: «Звичайно ж, як і у кожного артиста мої мрії: бути почутим, бути в структурі шоу-бізнесу, бути успішним і мати свою аудиторію. Для нас найголовніше знати, що тебе люблять та чують».

Співак також підкреслив, що для досягнення мети, здійснення мрій важливо йти по життю з позитивом: «Я намагаюся шукати позитив в чому завгодно. Ось я дивлюсь на людей, на своїх рідних і мене це надихає. Іноді мене надихають польоти, подорожі. Навіть буває так, що проїжджаючи по набережній дивлюся на Дніпро і з’являється натхнення. І коли рутина, коли одне й те саме щодня відбувається, я все одно намагаюсь знаходити позитивні емоції».

Готуюся до Всеукраїнського турне, співак Оleynik, новини шоу-бизнесу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool