Фронтмен гурту «Бумбокс» у Кропивницькому дав інтерв’ю (ФОТО)

Березень 03, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2123 | Коментарі: 0

Фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк під час свого перебування у Кропивницькому поспілкувався з журналістами місцевих ЗМІ.

Відомий музикант презентував максі-синг «Люди», розповів про нову пісню та кліп, повідомив свої найближчі плани, а також поділився власними думками з приводу різнобічних питань сьогодення.

За його словами, наразі триває тур у підтримкуплатівка «Люди». « В нас є великий реліз, він розбитий на дві частина. Перша - «Люди», а друга частина називатись «Голий Король», вона вийде вже цієї весни. Декілька пісень ми екранізували з цього синглу, видали і записали в Києві»,- наголосив співак.

Андрій Хливнюк та його команда має значні досягнення, а якими з висот фронтмен гурту пишається найбільше? Ми вирішили дізнатись з перших вуст під час спілкування з артистом.

Яким своїм досягненням Ви найбільше пишаєтесь?

Андрій Хливнюк: Це одне з найтяжчих питань. Люди, яких я знаю, люблю і я  більше думаємо про те, що хочеться зробити, ніж про те, що вже зробили. Колись я читав цікаве інтерв’ю здається Хопкінса, в якому він говорив, що не потрібно думати про свої досягнення. Якщо Ви будете жити спогадами про висоти, навряд чи Ви комусь будете цікаві завтра. Адже час йде і все змінюється. Тому варто говорити про те, чим хотілося б пишатися. Але якщо не відговорюватися, можливо одним з найбільших досягнень є виступ у Британському парламенті на захист політв’язнів українських та звісно, знайомство з людьми, я б нічого не зміг зробити, якби не моя команда і люди, які мені зустрічались на шляху.

З приводу виступу у Британському парламенті, що Вам вразило та які емоції тоді пережили?

А.Х: Я був вражений недостатньою обізнаністю людей, які опікуються безпосередньо напрямком України і східної Європи. У той же ж час, приємно був вражений рівнем підтримки зокрема з боку Британії . На сьогоднішній день це єдина з держав, яка не поступились ні на крок від того, що було ними сказано. Це люди, які говорять тільки про те, що потрібно збільшувати тиск для того, щоб в 21-му сторіччі не відбувались військові окупації по всьому світі. А коли виступав, відчував, як тремтять в мене ноги. Нам дали декілька хвилин на те, щоб висловити свою думку. Цей виступ черговий раз нагадав, що ми повинні розуміти, що наші проблеми мало турбують світ. В них свої проблеми, і якщо ми не будемо голосно говорити про те, що нас турбує ніхто про це говорити не буде і треба щось робити.

Цікава Ваша думка з приводу розвитку українського шоу-бізнесу. Що важливо, аби наш шоу-бізнес піднявся на рівень вище?

А.Х.: Не треба нічого конкретного робити, думаю важливо лише займатися своєю справою, намагатися максимально якісно робити те, що створюєш і кругом себе максимально якісно оббудовувати. Якщо така ж кількість команд буде з’являтися, і така ж кількість репетиційних баз буде, але їх рівень буде підніматися потрошку, я думаю в нас буде з цим все гаразд. І зараз вже не погано. Ми просто з вами мало знаємо. Існує цілий прошарок колективів і авторів відомих на весь світ, але мало відомих в Україні. Зокрема це представники класичної, альтернативної. цифрової музики. Люди видаються на закордонних лейблах англійських, американських. Наприклад, у мене в команді є дві людини, одна з яких видається в Японії, а одна в Британії, вони мають пісенні контракти.

Розкажіть про свою співпрацю з Білоруським Вільним Театром. Яку Ви бачите подальшу співпрацю з театральним мистецтвом?

Це був унікальний досвід. Відбулись дві спільні акції. Одна з них була спрямована на підтримку з боку Британії і світової спільноти наших політв’язнів, зокрема Синцова, Кальченко і ще 26 людей. В рамках неї відбулись парламентські слухання, в яких я прийняв участь в Лондоні, де виступали люди, які не є політичними особами. Ми намагались донести приватну думку до парламентарів і людей, які опікуються цим питанням в Британії щодо того, що насправді відбувається в Україні.  І разом з цією акцією відбулась вистава, яка називається «Двері, що палають». Композитором якої став барабанщик гурту, а я виступив одним з персон, які надавали всебічне промо цьому театру і цій виставі. До речі, він вже номінований на декілька номінацій: «Кращий театр», «Краща вистава» і «Кращий театральний колектив». Загалом, в нас є грандіозні плани зробити разом ще щось, але на сьогоднішній день і в них, і в нас гастролі. Проте постійно шукаємо можливість робити щось разом і надалі.

Де Ви знаходити позитив у житті?

Заняття музикою вимикає на якійсь час зони мозку, які відповідають за негатив.

Це своєрідна медитація. Коли Ви займаєтесь справою, яка Вас тішить ви не думаєте про погане і це рятує.

2 березня Ви презентували нову пісню «Колишня». Коли вийде кліп?

А.Х.: Кліп буде презентований 7 березня.Режисером була Анна Копилова, це вже друге її відео для нашого гурту, але не тільки вона працює з нами. Ми завжди в пошуку нових імен і цікавих бачень відеоряду.Відзначу, щодана пісня є стиком лірики і соціальної теми. Вона не тільки про колишніх, а й про те, що в світі краси, молодості і масової культури щось сильно пішло не так.

Також відомо, що крім Всеукраїнського, в Вас запланований тур Європою…

А.Х.: Так, ми будемо грати у Європі, навесні буде тур в Австрії, Чехії і Німеччині. А в кінці лютого і на початку грудня буде великий тур Північною Америкою. Одна з причин, чому артисти гастролюють – можливість подорожувати, ходити на концерти і безкоштовний сніданок (сміється)

Фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк під час свого перебування у Кропивницькому поспілкувався з журналістами місцевих ЗМІ.

Фронтмен гурту «Бумбокс» Андрій Хливнюк під час свого перебування у Кропивницькому поспілкувався з журналістами місцевих ЗМІ.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool