Фронтмен гурту Авіатор Дмитро Тодорюк: Продовжую філософію радості

Червень 18, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2713 | Коментарі: 0

Фронтмен гурту “Авіатор” Дмитро Тодорюк приклад багатогранностi. Адже вiн встигає створювати хiти з дружньою командою, з ними виступати у рiзних куточках держави, здiйснювати справжнi польоти, а також виконувати ролі та режисерувати вистави у Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва.

"Між краплинками встигаю все, -смiючись, каже Дмитро.- Був один випадок рік назад, коли в мене була прем'єрна вистава “Бастьєн і Бастьєнна”, режисером якої виступив, але в цей же час я був в турі з “Авіатором” “По небу”, то ж попросив свого колегу мене підмінити. Отож, викручуємося, як можемо”.

Першість вагомості у творчій діяльності між театром та музикою артист не встановлює ніколи: “Це просто грані, що пов'язані з бажанням робити для людей мистецтво, дарувати їм позитивні емоції. Саме тому я ніколи не розділяю театр та музику. Якби я грав у футбол, напевно, і займався музикою це було б дивно. А тут все ж таки обидві справи пов'язані зі сценою, просто вони мають різні способи дарувати людям драйв, енергію, усмішку, якійсь філософські роздумі, а місія - одна й те сама”.

Дмитро Тодорюк поділився з нами планами щодо подальшої режисерської діяльності:

“Наразі цей театральний сезон підходить до фінішу, але ми вже ставимо плани на майбутній. В наступному сезони, якщо все складатиметься упішно, ми розпочнемо працювати над унікальною оперою для дітей, створеною київським композитором Юрієм Шевченко, вона називається “Король Дроздобород”. І лібрето, і музика створені нашими сучасниками. Пишаюсь, що ми будемо першим театром,який буде ставити подібну виставу. Плануємо, що прем'єра відбудеться в кінці наступного сезону, приблизно в квітні-травні 2018 року на великій сцені в театрі на Подолі”.

Звичайно ж, ми не могли не поцікавитися про новини гурту “Авіатор”. Фронтмен гурту поділився:

“Ми були в Америці, там відзняли два, судячи зі зйомок, крутих кліпи. Ми й далі продовжуємо філософію позитиву та радості. В кінці червня у світ вийде один кліп, а також одна пісня буде презентована на радіо. Нова пісня називається “Я знаю”, яку написали Андрій Сторож у дуеті з братом Ігоря Воєвуцького - Сашею. Пізніше ми представимо кліп на нашу пісню “Сети”. А загалом працюємо далі, пишемо нові пісні та гастролюємо різними кутками світу”.

Неодноразово ми писали про те,як “Авіатори” підкорюють небо за штурвалом літаків. Як повідомив Дмитро, гурт продовжує навчання і має нові успіхи:

“Ми відновили польоти ,вже були в Орехово. Проте вже підкорюємо не тільки Ан-2,але й Як-18Т, це зовсім інша машина, зовсім інша відповідальність, він настільки філігранний, що там трошки більше курсу і все... полетів...Ан-2 все ж така потужна птиця, що її важко розвернути, а там не дай Бог якась помилка...Отож, процес навчання триває”.

Дмитро Тодорюк


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool