Фронтмен гурту «Антитіла» у Кропивницькому щиро відповів на запитання (ФОТО)

Лютий 02, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 2643 | Коментарі: 0

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя у Кропивницькому провів творчу зустріч зі студентами та шанувальниками, а також поспілкувався із журналістами місцевих ЗМІ.

Подія відбулась у рамках Всеукраїнського «студентського» туру артиста. Тарас Тополя, не дивлячись на жорсткий графі, встигає не лише створювати нові хіти, але й робити велику та потрібну справу - приїжджати до кожного міста України, аби почути молодь щодо їх бачення майбутнього держави, та ще й щиро відповісти на запитання про особисте і дати поради з приводу важливих життєвих справ.

Саме таких творчих зустрічей не вистачало раніше у нашому місті, адже вони стимулюють людей до прагнення бути кращим, добрішим та досягати своїх цілей, до того ж це чудова можливість поспілкуватися з улюбленим артистом. Тому не дивно, що під час зустрічі жителі Кропивницького неодноразово дякували артистові за приїзд та виділений час.

В рамках заходу Тарас надав багато порад, привів приклади того, як досягати бажаючих результатів. Висловився артист і з приводу громадської та волонтерської діяльності. На його думку, громадянське суспільство є організмом, а кожна людина у суспільстві має свою функцію: «Хтось мусить програмувати, виховувати дітей в школах, бути техніком і т.д. Громадянська позиція важлива, вона проявляється в тому, що ти маєш робити свою роботу якісно і добре. Артист також виконує свою функцію, в силу того, що ця професія передбачає публічність, він має велику відповідальність. Якщо він це усвідомлює і користується цим, як інструментом, це взагалі чудово. Нажаль не завжди так, і іноді артист використовує свою популярність лише задля самозадоволення. Я вважаю, що публічна людина мусить нести користь: проявляти громадянську позицію, давати поради, допомагати. Ось наприклад, Сергій Притула, він знає, що у нього мільйони шанувальників. Він все це акумулював та зумів використати свою популярність на абсолютно корисні речі. Він робить багато для сходу, він допомагає і подає людям великий приклад» .

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя у Кропивницькому провів творчу зустріч зі студентами та шанувальниками, а також поспілкувався із журналістами місцевих ЗМІ.

 

Поцікавились студенти Кропивницького й щодо поняття патріотизму. Як підкреслив відомий український музикант: «Патріот – це широке розуміння. Є патріотизм, а є тотальний світ. Іноді патріотизм заходить в таку неправильну сторону, що він вже граничить з фашизмом, з такими позиціями, які мені не прийнятні. Я космополіт по суті, приймаю всі культури. Я виріс з тим, що кожен народ має свої особливості, якості, у кожного народу є свої Герої, кожен народ дає цьому світу щось своє. Недарма нас стільки – мільярд. Виховувати патріотів потрібно, але повинна бути межа. Звичайно дитина повинна знати українську мову, повинна нею володіти і мислити українською, він повинен поважати свої символи, історію, і саме головне - має поважати своїх Героїв».

Серед всього іншого, звертаючись до шанувальників, Тарас наголосив: «Бажаю Вам, щоб ви знайшли місце, де ви можете прикластися і реалізуватися. Витрачайте туди свої сили і час і це обов’язково дасть свій результат».
Відзначимо, що велику кількість емоцій у публіки виклала приємна новина, яку озвучив співак. Він запросив усіх на концерт, що відбудеться в рамках великого туру на підтримку нового альбому «Сонце», що розпочинається вже 14 лютого. Гурт відвідає більше 30 міст України, презентує нову програму та сучасне світлове шоу. До Кропивницького музиканти завітають 9 березня. Декілька щасливчиків під час зустрічі отримали квитки на цей концерт, а також подарунки. Окрім цього кожен зміг сфотографуватися із зірковим гостей та взяти у нього автограф.


По завершені зустрічі FOTOINFORM.NET мав нагоду поспілкуватися з Тарасом Тополею:

Що спіткало Вас провести «студентський» тур?

Ми це практикуємо досить давно. І минулого, і позаминулого року приїжджали до молоді у різних кутках країни, але так масово і системно ми ще не їздили. Цього разу вирішили досягти своєї ідеї - здійснити повноцінний студентський тур, і приїхати в 20 міст України, поспілкуватися зі студентами різних університетів. Мотивувало нас те, що на концертах я не можу спілкуватися, не можу доводити якійсь свої ідеї, не можу відчути, чим живуть люди. Тому я приїжджаю поговорити, дізнатися щось, розказати і в принципі можливо це вплине на чиєсь життя чи на якійсь вчинки. Мені це цікаво.

Які Ваші враження від зустрічі з нашими студентами ?

Люди відкриті, щиро спілкуються. Реакція гарна, добра та світла (посміхається).

На зустрічах зі студентами ви даєте багато порад, життєвих настанов. Чи була у Вас думка створити книгу з цього приводу?

Це справді цікава штука. Можливо колись і напишу (посміхається). Треба щоб було якесь внутрішнє переконання, що ця книжка буде корисною та потрібною не лише для мене, а загалом для людей. Вигадувати щось не хочеться. Можливо життя мене спіткає до цього, Бог дасть потрібну тему, і я залюбки створю книжку.

Ваш новий альбом називається «Сонце», а в тур ви відправляєтесь взимку, чому?

В тому і річ, що ми привозимо зимою в кожне місто сонце. Якщо сонця немає на небі, то воно буде в одному з концертних залів вашого міста. До Кропивницького привеземо сонце у філармонію 9 березня. Обіцяємо, що буде гаряче. Презентуватимемо новий альбом, який дуже світлий по своїй енергетиці, він добрий. Ми намагалися зробити дійсно європейське звучання з україномовних пісень і я думаю нам вдалося.

Чекатимемо «сонячного» вечора та того тепла, яке Ви будете дарувати. На мою думку, це принесе частинку щастя, допоможе відволіктися від проблем. А загалом, як відноситесь до терапії музикою?

Музика – це неймовірна штука, вона може надихати , окрилювати, виводити із депресії. Це такий неймовірний інструмент, яким потрібно користуватися вміло. Ми намагаємося за допомогою музики робити людей щасливими в турі «Сонце».

Яким трьома словами Ви можете описати значення музики для Вас?

Любов з великої букви, чесність і драйв.

Цікавить Ваша думка щодо українського шоу-бізнесу, що не вистачає та що необхідно для його розвитку?

Наша земля неймовірно багата талантами, треба дати оболонку в якій вони можуть розвинутися, а її немає. Не вистачає хороших залів, павільйонів для зйомок, підтримки держави. Важливо розвивати шоу-бізнес навіть у такий складний час. Якщо є ринок шоу-бізнесу, є той хто виробляє і купує, то є кругообіг грошей, він дає можливість робити гарний продакшн. Спіткає робити пісні, які не виїдають вухо, тому що хтось зекономив на хорошому звукорежисері, робити хороші аранжування, які створять професіонали, робити гарні відео, які приємно дивитися. Коли буде ринок, коли будуть крутитися фінанси у цьому тоді буде гарний продакшн, тоді у артистів буде можливість реалізовувати свій творчий потенціал, і людина зможе розвивається.

Фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя у Кропивницькому


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool