Ексклюзивне інтерв’ю співака, композитора Дениса Мусаєва

Лютий 09, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 3248 | Коментарі: 0

Відомий український артист і композитор Денис Мусаєв дав ексклюзивне інтерв’ю для FOTOINFORM.NET.

Денис є багатогранною особистістю, адже працює та досягає висот у несхожих одна на одну сферах діяльності. Він не лише створює вічне - музику, тексти до пісень, але й є футболістом ФК «Маестро», грає у пляжний та мініфутбол і разом з тим, може похизуватися чималою кількістю забитих голів та перемог.

Саме про багатогранність, творчий шлях, шоу-бізнес, а також плани, презентацію нової пісні та інші складові життя артиста ми поспілкувалися з Денисом Мусаєвим.

На сьогоднішній день футбол для нього є захопленням, а справою життя він вважає саме музику. За декілька років діяльності він написав більше 300 пісень. Композитор співпрацює з такими відомими артистами країн СНГ, як Мітя Фомін, OLEYNIK, Влад Ульянич, Ірина Островська, Олександр Павлік, Sasha Ray, група H2O та багато інших.

Відзначимо, що пізнання творчості для майбутнього композитора і виконавця розпочалося з трьохрічного віку. «Тоді розпочав заняття у музичній школі, з плином деякого часу батьки продовжили пошуки справи, у якій я можу проявити себе, та віддали мене на бальні танці, навіть у першому класі виступав за шкільний клуб «Каштан». Мама дуже бажала, аби я став танцюристом. Крім того я займався ще малюванням і плаванням».

При цьому Денис підкреслює, що бажав розвиватися у футболі і постійно у дворі грав з друзями та знайомими. Тому не дивно, що через деякий час він серйозно зайнявся професійним футболом. «В мене був контракт з «Динамо», про музику навіть не думав. Вчився грати на гітарі, але це було звичайним хобі. Усе змінив доленосний вступ на перший курс університету харчових технологій. «Так сталося, що необхідно було готувати творчі номери і я сказав, що вмію грати на гітарі, з цього і розпочались мої виступи. Пам’ятаю перший виступ: прожектори світять в обличчя, 500 чоловік у залі, і я співаю пісню з серіалу «Буремний шлях» іспанською мовою».
У подальшому футбол для нього перейшов на другий план. «Після того, як випустився із академії «Динамо Київ», грав у дорослій команді клуба «Арсенал», проте в житті з’являлося все більше і більше різних факторів, які заважали зростати Денису як професійному футболісту…»Це спіткало тому, що музика стала головною діяльністю для мене, тоді я і розпочав писати пісні».

До речі, хист до написання віршів у Дениса з дитинства. Перший твір він створив у 9 років. Характерне те, що дебютний авторський вірш має філософський та глибокий смисл:

«Дети нашего двора
Крепнут Ваши крылья,
И наша детская игра

Ексклюзивне інтерв’ю співака, композитора Дениса Мусаєва

Завтра станет былью»,- декламує Денис. За його словами: «Коли знайшов у архівах цей вірш не повірив, що написав його я. Це звернення до цілого покоління, його суть полягає в тому, що «завтра» вже наступить дуже скоро, і в ньому кожен із нас вже забуде про те «сьогодні», яке нас робило такими щасливими, безтурботними та життєрадісними.
Як бачимо таланти Дениса Мусаєва проявлялися ще з дитинства.

Творчий процес є постійним для артистів. І навіть під час сну може з’явитися натхнення на новий хіт. Саме так сталося у Дениса: «Пісня «Велосипед» мені наснилася. Я всю ніч у сні уявляв, що постійно кудись їду-їду-їду…, мені снилися моря, океани, як я лажу по горам, катаюсь на велосипеді по місту. Ніхто на мене не звертав уваги, і я був сам у своєму світі… Ось так і написав цю пригодницьку пісню одразу як проснувся». Також співак додає: «Загалом я працюю в основному вночі, адже в шумі працювати не можу, для мене дуже важлива тиша. А ніч - ідеальний час доби для роботи, коли спокійно, ніхто не відволікає, є можливість сконцентруватися та випустити думки назовні, можливо й налаштувати зв’язок з космосом (сміється). Найкраще, коли ввечері вдається поспати до опівночі, проснутися і творити».
На наше запитання щодо творчих мрій Денис відповів так: «Мрія може не збутися, тому важливішими є цілі. Якщо є ціль, то теоретично і фактично вона швидше втілиться у життя. Головне - кроки та дії. Мої цілі на найближче майбутнє – працювати з топовими артистами, виступати у великих концертних залах країни, побувати в багатьох країнах. Я працюю над цим вже не один рік і вже, нарешті, бачу проміні сонця в кінці тунелю».

Ексклюзивне інтерв’ю співака, композитора Дениса Мусаєва

Окрім того артист із задоволенням би навчився грати на саксофоні: «Наразі часто виступаю із саксофоністом, мене захоплює цей інструмент. Думаю можна було б зробити цікаві сольні виступи і самому зіграти».

Відзначимо й те, що доволі часто у столиці музикант організовує гітарно-саксофоні вечори: «Мені дуже подобаються душевні вечори, коли збираються всі друзі, товарищі, колеги, і ми маємо можливість разом відпочити в легкій творчій атмосфері». Денис не виключає того, що можливо у подальшому подібні квартирники проходитимуть і за межами столиці, у різних кутках держави: «Треба розвивати цю ідею, гарно було б поїхати з душевними вечорами Україною, провести так званий «душевний тур Мусаєва (посміхається)».
Хоча музика для Дениса на першому плані, але й спорту в його житті багато: «Майже щодня проходять тренування та ігри. У ФК «Маестро» у нас вже підготовка до нового сезону. Серед планів - навсні у Львові зіграти матч з польськими артистами та журналістами. А також відправитись у тур по Україні з іграми та концертами. Судячи з минулого року, хочеться знову поїхати, тому що це колосальні емоції. Ми збираємо чудову публіку, а ще займаємося благодійністю».

Під час інтерв’ю, ми поцікавились у артиста щодо його думки з приводу розвитку українського шоу-бізнесу: «У нас дуже високий рівень музикантів і вокалістів, але політичні негаразди та інші проблеми гальмують розвиток кожного з нас, вірю, що все дуже скоро налагодиться, і ми заявимо про себе на весь світ. В Україні цілком достатньо людей, які приносять в нашу музику багато нових цікавих родзинок. Я певен, що у нашої музики велике майбутнє, але сьогодні хочеться лише, щоб всіх нас нарешті випустили із клітки і дали спокійно жити і зростати».
Звичайно, не оминули й питання щодо квот на радіомовлення. Денис відзначив, що відноситься до даних квот позитивно: « У першу чергу - це можливість розвивати українську музику, це гарний шанс для нового покоління проявити себе. Щодо мене, то планую створити україномовний альбом танцювальної музики. Збираюсь перші випускати по мірі їх написання, потім зробити деякі висновки і дописати ще певну кількість для випуску повноцінного альбому».

Першу пісню альбому Денис Мусаєв презентуватиме у найближчу неділю, 12 лютого, у GastroBar «Swan», що на вул. Саксаганського 13/42 у Києві. Розпочнеться яскравий захід о 20:00.
За словами артиста, пісня має назву «Життя одне», це танцювальна композиція створена у стилі deep house.

FOTOINFORM.NET дякує Денису Мусаєву за щире та відверте інтерв’ю. Бажаємо нових здобутків, успішного втілення усіх планів та досягнення цілей. Раді повідомити, що ми з першим вуст розповімо вам про презентацію нової пісні артиста, тому до нових зустрічей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool