Ексклюзивне інтерв’ю фронтмену гурту «Pianoбой»

Березень 01, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1942 | Коментарі: 0

Фронтмен гурту «Pianoбой» Дмитро Шуров в ексклюзивному інтерв’ю для FOTOINFORM.NET розповів про свої творчі мрії та його думки з приводу розвитку українського шоу-бізнесу.

Творчі мрії Дмитра пов’язані з тим, щоб дивувати людей та себе: «Моя головна ціль, щоб мені було цікаво, а це дуже складно, тому що я жахливий заучка, люблю, щоб все було чітко, не очікувано і мені вгодити досить не просто. Тому моя мрія, щоб мені було цікаво у першу чергу, адже якщо буде цікаво мені, це й навколишнім людям буде цікаво».

Артист підкреслює, що аби здійснити свою мрію, він наразі зі своєю командою, займаєтьсь, як це не дивно, пошуком нового звучання нових пісень: «Ми додаємо у гурту оркестрантів, працюємо більш глибоко зі світом, займаємося щоу. Я відчуваю, що знаходжусь на початку творчого шляху, в мене багато цікавих та карколомних досягнень у майбутньому. Тобто я не ставлю і не ставив собі за ціль зібрати Олімпійський, Палац Спорту, моєю цілю завжди було, щоб кожен день був насиченим цікавими моментами»,- наголошую Дмитро Шуров.

Дмитро Шуров.

Під час інтерв’ю ми поцікавились у фронтмена гурту «Pianoбой», що необхідно, аби український шоу-бізнес став на сходинку вище. На думку артиста, важливо боротися зокрема з корупцією: «Шоу-бізнес є частиною процесу, це лише одна ланка великого ланцюга. Не може бути крутого шоу-бізнесу в країні, яка корумпована, яка має тіньову, чорну економіку. Є відокремлені індивідуальності, митці, які зараз в Україні з’являються, але глобально, який може бути шоу-бізнес?».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool