Ексклюзив від Юрія Ткача: «Живемо у друга»

Січень 13, 2023 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Український гуморист та актор Студії «Квартал 95», улюбленець прихильників кіно та серіалів Юрій Ткач розповів про радощі від повернення у суддівське крісло Ліги Сміху, родинні цінності та як пережили з сім'єю блекаути.

Юрій Ткач зустрівся з автором каналу "Зірки, попліткуємо?", нашою землячкою Ксенією Куприненко за лаштунками "Ліги Сміху". Тому, звичайно, перш за все поговорили про суддівську долю актора. "Я скучав і не вірив, що знову буду на цьому місці, адже до спецсезону мене не було в цьому шоу кілька сезонів підряд. Радий повернутися!",- щиро поділився Юрій.

До повномасштабного вторгнення Юрій був невловимим. Адже, в нього кожна хвилина була розписана. "Я майже не бачився з рідними. Зараз все змінилося, багато часу вдома. Насолоджуюсь кожною хвилиною з дружиною та донькою".

Разом з рідним і насолоджується,і шукає позитив, і переживає важкі моменти, як блекаути, виключення світла: "Генератора в нас немає. Ми живемо у друга. В нього газ, вода. Не нагліємо, намагаємось не надоїдати".

Юрій щиро вірить у скорішу Перемогу України і нагадує, що всі перешкоди ми подолаємо: "Все в нас буде добре!".

Повну версію інтерв'ю дивіться на каналі "Зірки, попліткуємо?"

Ексклюзив від Юрія Ткача: «Живемо у друга». Ксенія Куприненко Зірки, попліткуємо


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool