Довгоочікуваний фінал «Ліги сміху» покажуть уже в цю п'ятницю

Листопад 21, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1612 | Коментарі: 0

Оля Полякова з'явилася на сцені верхи на коні, Юрій Горбунов став Настею Каменських, а нова зірка «Молдавський Челентано» підкорив серця українок

Минулої п'ятниці відбувся довгоочікуваний фінал Третього сезону «Ліги сміху». До останнього етапу гумористичних змагань, який вже сміливо можна назвати міжнародним, вперше дійшли відразу три команди. Компанію двом українським командам склав колектив з Молдови.

В ефірі каналу «1+1» приголомшливу гру трьох лідерів 2017 року можна буде побачити вже у цю п'ятницю о 20:15.
Темою фіналу став «Зірковий час», а точніше найвідоміші світові премії у трьох областях: кіно, телебаченні та музиці.
Так молдовській команді «Стоянівка» «дістався» «Оскар». І хлопці в своєму полотні вирішили показати, як на їхній батьківщині знімають кіно: «Стоянівка, до сих пір XX століття FOX, при бездіяльності Міністерства культури Молдови ...»
Хмельницької команді «Відпочиваємо разом» «вручили» телепремію «Еммі». Команда повідала глядачам, як насправді знімаються телевізійні проекти, відкривши закулісні таємниці. Одним з найяскравіших моментів полотна була поява тренера Олі Полякової верхи на живому коня. Це викликало овації в залі, а також репліку хлопців з команди: «Я звичайно чув, що бензин подорожчав, але не настільки ж».

Також Оля разом зі своїми підопічними взяла участь у проекті «Зважені та щасливі», вразивши результатами свого схуднення.
Третя команда фіналу «Загорецька Людмила Степанівна» «відповідала» за музичну частину концерту. Перевтілившись в учасників продюсерського центру MOZGI Entertainment, львів'яни поспішили на премію «Греммі». Роль Насті Каменських дісталася Юрію Горбунову, або, як його прозвала власна команда, Горбуновичу. Представляючи глядачам свого тренера у новому образі, хлопці похвалилися: «На заслуженого нашкребли».

Другий обов'язковий конкурс був музичним. Кожна з команд запросила виступати разом з ними співаючих (і не співаючих) українців. Так «Відпочиваємо разом», намагаючись розшукати «золотий голос» Олександра Пономерева, випадково вломилися у квартиру до Дяді Жори.
«Стоянівка» з Молдови, не орієнтуючись в українському шоу-бізнесі, вирішили запросити головного цигана України - Петю Чорного. Представляючи його появу в своєму виступі, хлопці щиро раділи: «Як нам пощастило, що в вашому щільному графіку був вільний 2017 рік».
«Загорецька Л.С.» запросила на «Лігу сміху» соліста групи «Дзідзьо». Події в їх музичному виступі розгорталися у тюремній камері.

Третім етапом для команд був конкурс пародій. Тут фіналісти взялися за відомі українські та світові телевізійні проекти і кінофільми.
«Відпочиваємо разом» по-своєму реанімували «Караоке на Майдані» зі словами: «Ми виходом коли «1+1» було ще «УТ-2»».
Хлопці з «Стоянівки» дуже талановито спародіювали італійську зірку і представили публіці не менш чарівного «Молдавського Челентано».
А львів'яни «Загорецькая Л.С.» повторили на сцені світової шедевр «Титанік».

Фінал став одним з найяскравіших етапів Третього сезону «Ліги сміху», три найсильніші команди представили глядачам неординарний і смішні номери. Зал Жовтневого палацу за вечір безліч разів вибухав оваціями. А вибір переможця для журі виявився дуже непростим.
Хто ж у підсумку став переможцем Третього сезону «Ліги сміху» і отримав головний кубок проекту, стане відомо у цю п'ятницю о 20:15 в ефірі каналу «1+1».

Довгоочікуваний фінал «Ліги сміху» покажуть уже в цю п'ятницю
 

Довгоочікуваний фінал «Ліги сміху» покажуть уже в цю п'ятницю

Довгоочікуваний фінал «Ліги сміху» покажуть уже в цю п'ятницю


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool