Добро має бути в усьому, що нас оточує, - Найкрасивіший чоловік країни Дмитро Комаров

Березень 24, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1773 | Коментарі: 0

Відомий український телеведучий, ініціатор проекту «Світ на виворіт» Дмитро Комаров став тріумфатором «VIVA. Найкрасивіші 2016».

 

Під час прес-конференції переможців премії, Дмитро розповів, якими досягненнями пишається найбільше.

«Сьогодні усі голосування, які проходять в режимі онлайн, це передусім змагання фанклубів, аудиторії, глядачів, прихильників. У кого найбільша підтримка той і перемагає. Тому цю нагороду розглядаю, як оцінку мого проекту «Світ на виворіт». За це дуже вдячний, адже йому присвячую все своє життя. І тепер ще одна гарна галочка є в моїй колекції. Телебачення та проект – це стиль життя, який я сам придумав та несу. Мені здається люди оцінили й благодійну діяльність. В цьому році найбільше пишаюсь саме добрими справами. Ми через всілякі акції збираємо гроші на лікування діток. За пройдений рік нам вдалося зібрати кошти на п’ять важких операцій, усі діти зараз за кордоном і всі успішно пройшли та проходять реабілітацію. Доброта має бути в усьому, що нас оточує»,- наголосив Дмитро Комаров.

Нагадаймо, вже цієї неділі, 26-го березня вся країна зможе побачити, як відбувалась церемонія нагородження «Viva.Найкрасивіші люди України 2016», а це варто побачити власними очима кожному. Телеверсія церемонії розпочнеться о 23:30 на каналі "1+1". Отже, не пропустіть.

Адвокат системи безоплатної правової допомоги довів в судовому порядку неправомірність дій Долинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Кіровоградської області щодо відмови у призначенні пенсії із зниженням пенсійного віку для особи, яка постраждала внаслідок Чорнобильської катастрофи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool