You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Асію Ахат ледь не поголили наголо заради зйомок нового відео (фото)

Червень 26, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1654 | Коментарі: 0

Українська артистка зважилася на сміливий експеримент зі своєю зовнішністю

Українська артистка зважилася на сміливий експеримент зі своєю зовнішністю
Відома українська скрипалька та співачка Ассія Ахат завжди відрізнялася яскравими й екстравагантними образами. Але, здається, цього разу навіть вона перевершила очікування масштабом своєї творчої фантазії. Повернувшись днями з Америки, де співачка відзначала свій день народження і дописувала альбом з продюсером Мадонни Умберто Гатіка, Ассія шокувала оточуючих своїм перевтіленням. Коли в новому образі Мата Харі української сцени увійшла до павільйону, де проходили зйомки, вся команда в прямому сенсі втратила дар мови. «Ми зрозуміли, що перед нами Ассія, тільки коли про це сказав режисер», - зізналися учасники знімальної групи. Навіть найближчі люди співачки, коли вона показала їм фотографії зі зйомок, перебували в замішанні і не відразу її впізнали.
На такий експеримент Ассія Ахат пішла заради нового відео на пісню «Переплітає». Надихнули артистку на зміну іміджу одна з найстильніших красунь в фешен-індустрії, британська модель і актриса Кара Делевінь, яку сам Люк Бессон запросив на головну роль у своєму фільмі «Валеріан і місто тисячі планет», і американська співачка албанського походження Рита Ора. До слова, продюсером Ори є репер і чоловік співачки Бейонсе Jay-Z.
Сюжет кліпу поки тримається в секреті, але режисер відео, відомий зірковий фотограф Соня Плакидюк, для якої ця робота стане дебютом в ролі кліпмейкера, відкрила завісу таємниці: «Це найефектніший спосіб, який коли-небудь був у Асії Ахат. До початку зйомок я його подумки приміряла на неї, тому не знепритомніла, коли побачила, чого не скажеш про нашу команду - у багатьох дійсно трапився шок ».
Заради нового іміджу хотіли обрізати довге волосся співачки, але стилісти знайшли незвичайний вихід з положення. За словами режисера, якби стояла задача поголити зірку наголо, заради мистецтва зважилися б і на цей сміливий крок. «Але у нас не було мети епатувати, ми пішли на це з естетичних міркувань, хотіли показати всю глибину цієї роботи. Ассія володіє дуже цікавою зовнішністю, їй йде багато з того, що зараз актуально. Такі зачіски є сучасною світовою тенденцією. Багато західних зірок вибирають подібні образи, адже вони підкреслюють авангардность. Ассія завжди була авангардним артистом, тяжіла до незвичайних брендам і стилістичним рішенням, тому мені здалося, що хто, як не Ассія, зможе оцінити таку метаморфозу. Тим більше що серед українських артистів ще ніхто подібного не робив », - сказала Соня Плакидюк.
Відомо, що відео на пісню «Переплітає» стане новим витком у творчості артистки. У ньому співачка покаже глядачам нову себе, буде так відверта, як ніколи раніше. Прем'єра кліпу запланована на середину цього літа.

 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool