Американський артист приїхав в Україну будувати кар'єру

Липень 24, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 6013 | Коментарі: 0

Американський співак, продюсер і актор, широко відомий в Лос-Анджелесі та Швеції, Камерон Каджай поспілкувався з FOTOINFORM.NET.

Артист випустив кліп з українським колоритом, готує дебютний альбом та планує дивувати. Він вирішив розширювати свою музичну кар'єру та підкорити слухачів інших держав. Камерон зізнається, що йому завжди більше подобалося жити в Європі, ніж в Америці.  Дивовижно, але з поміж усіх європейських міст він обрав саме українську столицю.

 
Чим Вас приваблює Україна?  
Вперше познайомився з цією країною приблизно 9 років. Вже тоді мене дуже привабив Київ своєю атмосферою. Я став частіше приїжджати. Згодом вирішив для себе, що хоч спочатку моя музика призначена для штатів і для Англії, чому б її не розвивати і в Україні. Відчуваю, що українці відчувають пристрасть щодо культури, і музики зокрема, але поки, найпрекраснішу річ, яку я тут бачив щодо цього - гурт  "Океан Ельзи". Не буду приховувати, що також сподобався голос соліста гурту “Бумбокс”, він цікавий. Вразили також пару пісень Джамали. Загалом я впевнений, що тут може бути набагато більше профі та треба, щоб люди більше шукали хорошу музику. Тому вирішив показати Україні, що таке хороша, якісна поп-музика в моєму розумінні і думаю, що дійсно це зможу.
 
На сьогоднішній день у Вас тут вже багато друзів, з них більшість музикантів. З ким Ви співпрацюєте?
Зараз я працюю з українським піаністом Полем Солонар. Познайомився з ним приблизно два роки тому. Записував пісні і мені терміново потрібен був клавішник, випадковість дала можливість співпрацювати з Полем. Він має величезний досвід та талант. Тоді  дізнався, що він грав у гурті "The Hardkiss", а зараз клавішник в "Мачете" та в команді Наталі Могилевської. Також можливо будемо працювати з колишнім гітаристом "Океану Ельзи" Петром Чернявським. З ним ми познайомилися в Сан-Франциско після концерту. Просто стали розмовляти, я поділився з ним, що часто приїжджаю в Україну і він запропонував допомогти мені.
 
Музичним мистецтвом Ви займалися з самого дитинства?
Співати я міг завжди, ще з дитинства, але для мене тоді здавалося це не таким крутим. Я більше зацікавлений був у спорті. Практично з дитинства дуже сильно захоплювався баскетболом і навіть став одним з найсильніших гравців у моєму рідному штаті Колорадо. Були плани, прагнення, але хрест на всіх моїх мріях поставили серйозні травми колін. Тоді я несподівано для себе з головою поринув у акторську діяльність. Знімався у фільмах і навіть переїхав в Лос-Анджелесі, так як там була можливість розвиватися. Після шести років професійних зйомок, вирішив не продовжувати. Я зрозумів, що це не те, чим хочу займатися все життя. У мене вже тоді було багато друзів серед музикантів, я спостерігав за ними і в один момент я зрозумів, що через музику я зможу знайти те, що емоційно мені не вистачало в акторській діяльності.
 
Яким був перший крок на шляху Вашої співочої кар'єри?
Зі створення першого гурту, для цього пройшов через різні труднощі. Справа в тому, що моя музика ближча до європейського стилю, тому важко було знайти відповідних професіоналів в Лос-Анджелесі. Через це навіть переїхав в країну, яка за розвитком музики займає третє місце в світі - в Швецію. Саме там я і зібрав свій перший гурт. Він проіснував зовсім недовго - всього лише рік. Хлопці почали лаятись, сперечатися в якому напрямку йти, в результаті колектив розпався. Тоді зрозумів, що багато людей - багато думок, а щоб без перешкод іти до мети, краще це робити на самоті. З того моменту почав сольну кар'єру.
 
Ви цілеспрямована людина, цю рису в Вас виховав баскетбол?
Так. Це був один з найсерйозніших вчителів в плані досвіду. Адже те, що взяв із занять баскетболу досі використовую в житті. Важливу роль зіграло знайомство з професійним гравцем, він на той момент був уже у віці. Він навчив мене багато чому, став для мене другим батьком, тому що тата у мене, як такого не було. Він завжди повторював на тренуваннях - якщо ти про щось мрієш, ти повинен слідувати цій мрії до кінця. Ти не можеш піти пограти з друзями, подивитися телевізор, ти повинен присвячувати реалізації мрії кожну вільну хвилину. Цей урок я використовую буквально у всіх сферах життя. Ось і зараз я повністю зосереджений на мріях та цілях - записую нові композиції і дебютний альбом.

Одним з перших проектів, який Ви реалізували тут став кліп з українським колоритом і навіть містикою. Розкажіть докладніше про нього.
Українська культура мені дуже близька, тому захотілося її показати в своєму кліпі. Ми з українським режисером Микитою Квасниковим спочатку хотіли показати в сюжеті історію за участю трьох українських відьом, які б були вбрані в вишиванки з віночками. Однак вирішили, що не варто робити все настільки кричуще з цієї українською символікою. Навіть хотів зробити такий момент, коли відьми збиралися на Подолі, на Лисій горі, але в підсумку вирішили зробити трохи по-іншому. Ми взяли в основу фільм "Екзорцист". Я подумав, що буде цікаво, якщо за терміновим викликом артист з Лос-Анджелеса в якості священика прилітає в Україну для того щоб зцілити дівчину.
 
Давайте не розповідати повністю сюжет. Всім, хто не бачив цей кліп, радимо подивитися. І в продовженні теми, виникає питання: чому Вас так приваблює містика?
Мені завжди  це було цікаво та здавалося, що містицизм - це одна з класних речей, яка існує в світі. Фізика, духи якісь, сили незрозумілі, незрозуміле явища ... мені здавалося, що у поєднанні з моєю музикою, все це дуже доповнює один одного.
 
Як відомо, зараз ведеться робота над другим кліпом...
Так, він був повністю знятий в Києві голлівудським режисером Christian Filipella.  Зараз його редагують та через кілька тижнів він буде готовий. Це все, що скажу на сьогоднішній день. Тримаємо інтригу (посміхається).

А з приводу Вашого альбому, коли чекати та чим будете дививувати?
Завершити роботу планую до кінця осені 2017 року. Можна було і раніше, але обсяг роботи дуже великий. Адже для запису ми використовуємо не лише комп'ютерні технології, а й живі інструменти - средньосхідні флейти, фламенко-гітару, скрипки ... Оркестри будемо поєднувати з електронними елементами. Загалом, це буде щось дуже незвичайне, а називатися альбом буде "Друге пришестя".
 
Чому саме така назву?
Це пов'язано з кількома моментами. По перше це пов'язано з біблійною темою - другим пришестям Ісуса. У моєму альбомі розглядаю це в тому дусі, що я поверну хорошу поп-музику світу. Це буде щось нове, надзвичайне, тому що моя ідея в тому, щоб об'єднати абсолютно різні підвиди музики і створити унікальне звучання. Десять композицій, які увійдуть до альбому створені на основі середньо східній, південно-американської, іспанської та інших музичних колоритів. Ми готуємося дивувати.
 
З нетерпіням чекаємо. Дякуємо за інтерв'ю.
Американський співак, продюсер і актор, широко відомий в Лос-Анджелесі та Швеції, Камерон Каджай поспілкувався з FOTOINFORM.NET.

ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool