Аліна Гросу увійшла в ТОП -12 статусних людей України

Січень 17, 2022 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1607 | Коментарі: 0

Співачка та актриса Аліна Гросу увійшла в ТОП-12 найуспішніших особистостей України. Вона стала обличчям календаря статусних людей 2022 року.

Артистка у стильному образі прикрасила обкладинку календаря від українського видання і сторінку місяця липень. За словами представників видання: “Ми щороку обираємо 12 успішних, впевнених в собі, STATUS них осіб країни, які знають чого хочуть. Приємно, що цього року серед них талановита Аліна Гросу”.

“Коли мені повідомили, що увійшла у ТОП-12 статусних людей України, то дуже зраділа. Мені приємно, що мою роботу бачать та відзначають. До того ж, для мене символічно, що я стала обличчям саме літнього місяця, адже влітку народилася і це найулюбленіша пора року з самого дитинства”, - підкреслила Аліна Гросу.

Нагадаймо, що Аліна Гросу у минулому році зібрала аншлаг у Палаці “Україна”. Концерт став частиною її Всеукраїнського туру, який продовжиться вже навесні.  

Аліна Гросу увійшла в ТОП -12 статусних людей України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool