Аліна Гросу презентувала дует із відомим блогером мільйонником (ВІДЕО)

Грудень 17, 2021 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1873 | Коментарі: 0

Українська співачка Аліна Гросу та епатажний блогер Олег Машуковський презентували провокаційну пісню Роттердам

Композиція може стати гімном спокуси протилежної статі. Артисти впевнені, що вона звучатиме на всіх вечірках країни. “Це хукова пісня, - зазначає Аліна Гросу. - Оскільки я люблю експериментувати та іноді робити якусь провокацію, у моєму репертуарі є подібні пісні. Ця композиція дала мені можливість випробувати себе на міцність, дізнатися, наскільки я буду в цьому образі органічно виглядати. Я завжди дивлюся на пісні та музичну творчість зі сторони акторства. Мені цікаво перевтілюватись та бути різною”.

Ініціатором дуету стала сама Аліна. "Трек "Роттердам" дуже шукав другого виконавця, тому що я не відчувала, що вона сольна", - зазначає співачка. - Я правильніша, ніж мають бути два виконавці для цієї пісні. Інших варіантів, крім Олега Машуковського, я навіть не розглядала. Ми як інь та ян, він доповнює своїм екстравагантним стилем, образом та внутрішнім світом”.

співачка Аліна Гросу та епатажний блогер Олег Машуковський

За словами відомого блогера мільйонника Олега Машуковського: “Я не думаючи, одразу погодився. Адже це дует ні з ким іншим, і з Аліною Гросу. Ми познайомилися на одному із заходів, з першого дня знайомства порозумілися. Нам завжди легко і весело. До того ж, я був впевнений, що вийде крута, вдала пісня. Цей трек дуже підходить до мого репертуару. Прямої провокації у пісні немає, але вона завуальована. Я людина, досить-таки, провокаційна, тому закохався в цю пісню відразу. Це справжня молитва пристрасної ночі”.

 Зазначимо, що разом із релізом треку відбулася прем'єра лірик-відео на нього.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool