Актор Сергій Сичов: «Долю не очікують, її створюють!»

Липень 01, 2017 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 1984 | Коментарі: 0

Виконавець ролі Джонатана Харкера в гучному українському мюзиклі "Дракула Влад", учасник телешоу "Суперзірка" Сергій Сичов розповів про телефонний дзвінок, який змінив його життя, незвичайні випадки на театральних підмостках і переломних моментів в період створення масштабного шоу.

Сергій, більше року невід'ємною частиною Вашої роботи є "Дракула Влад", чим для Вас став цей проект?

Сергій Сичов: Мюзикл став для мене ще одним розумінням того, що мрії реальні, потрібно лише продовжувати бути терплячим, працелюбним і завжди вдосконалювати себе в тому, що раніше не робив або погано виходило. Читайте, слухайте, дивіться і практикуйте! Все у ваших руках. «Долю не очікують, її створюють!».

Сам мюзикл і процес створення пов'язаний з містикою. Як відомо, навіть на репетицію влетіла летюча миша. Що Ви відчували? І які ще містичні речі Ви помітили?

Сергій Сичов: Такі постановки без містики просто неможливі. Створити цей прекрасний мюзикл нашого продюсера Людмилу Нечаєву надихнула саме мишка. Вона влетіла під час іншої вистави. Я впевнений, що під час репетицій вона із задоволенням спостерігала за нашим процесом, десь зі стелі, слухаючи геніальну музику Поля Солонарь і голоси акторів. Можу стверджувати, вона була в захваті! (Посміхається).

Провідна роль в мюзиклі - новий виток Вашої творчої діяльності?

Сергій Сичов: В якомусь сенсі так. До кастингу "Дракули" я змушений був зробити 4-х річну перерву в театральній діяльності. До цього моменту, у мене вже було кілька великих робіт в мюзиклах на провідних ролях. Тому можна сказати, що я повернувся в свій звичний виток на театральних підмостках.

Свою роль Ви розглядаєте, як долю чи випадковість?

Сергій Сичов: Саме на початку свого 4-х річної перерви я сказав собі, що якщо повернуся на велику сцену, то тільки в мюзиклі "Дракула". Звичайноно, я не знав тоді, що у нас буде така постановка. Тому мав право мріяти, що своїми силами можливо створити щось подібне і театральне. Я просто малював, моделював щось, записував схоже на тексти і музику до свого майбутнього спектаклю (сміється). Я завжди любив мріяти (посміхається). І Всесвіт завжди чув мене, при цьому враховував мої можливості. І через кілька років я їхав на велосипеді (як зараз пам'ятаю) по Дерибасівській. Продзвенів дзвінок, і в телефоні прозвучало запитання: «Ви хочете взяти участь у кастингу на роль в" Дракула Влад "?». Уявіть моє здивування ?!)) Тому впевнено скажу - випадковості не випадкові ;-) Потрібно просто щиро мріяти і робити хоча б дрібні кроки до їх реалізації.

Чи бували переломні моменти, коли терзали сумніви щодо роботи над мюзиклом?

Сергій Сичов: Кастинг показав, що я більше Джонатан Харкер, ніж Дракула. Звичайно, я хотів бути Дракулою, але як мінімум, не вийшов ростом (посміхається).

Сказати по правді, був один момент в середині всього періоду репетицій, коли ще не міг зрозуміти свого персонажа. Я розумів всіх персонажів крім свого. Він був для мене дуже чужий. Але в результаті роботи, пам'ятаю той день, коли знайшов підходящу інтонацію в голосі і став впевнено йти в потрібну сторону.

Крім цього, що було найскладнішим і близьким для Вас в цій ролі?

Сергій Сичов: Якщо зокрема розбирати мого персонажа, то складним було прийняти його світобачення. Адже він не вірить в містику, чари, магію і т.п. Він детектив-поліцейський, який думає структурно і проводить логічні ланцюжки спираючись на науку. А ось близьким в ньому було те, що він все ж вмів любити, проявляти почуття до своєї нареченої Міни. Він розумів, що стурбований вічними думками про роботу, і вона його приймала таким, яким він є, тим більше, з ним надійно і не страшно.

Кажуть, мистецтво здатне на чудеса. Можливо Ви вже стикалися з цим? Можливо хтось із глядачів поділився з Вами історією зцілення, натхнення від перегляду "Дракули Влада"?

Сергій Сичов: Ви знаєте, мистецтво - це суцільна цілюща дія, як для глядача, так і для всіх учасників. Погодьтеся, що це чудо! Я чув від глядачів, що наш мюзикл після перегляду якимсь образом очищає. Адже в ньому багато правди, яка зараз нас оточує і живе всередині нас. Ми ретельно не хочемо помічати реальність і багато, що нас оточує, тим самим оберігаючи себе від негативу. А потім приходить час і нас ця правда наздоганяє якимись не дуже приємними подіями. Таке очищення не дивно, адже він створювався світлими і талановитими людьми, з любов'ю і трепетом до кожної фрази і звуку! Працювали просто всі, хто бере участь. До мюзиклу притягнулися потрібні люди і на одній душевної хвилі. Непотрібні люди самі відсівалися!)

З боку глядача, скажу, що трепет і любов до цього проекту з боку творців видчувається. Видно, що кожна людина, пов'язана з мюзиклом працює з максимальною самовіддачею. І відразу виникає питання, чи уявляєте Ви хоча б день без музики?

Сергій Сичов: Ні !!! Це неможливо (посміхається)! Я завжди щось слухаю і наспівую!) Музика - це стан душі. Музика - життя.

Дякуємо Вам, Сергій, за щирість і відвертість!

Актор Сергій Сичов

Актор Сергій Сичов

Актор Сергій Сичов

Актор Сергій Сичов


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool