Як залучити допомогу на розвиток бізнесу

Березень 23, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 649 | Коментарі: 0

Як залучити державні гранти та допомогу від Регіонального фонду підтримки підприємництва у Кіровоградській області на розвиток бізнесу у громадах - розповідає очільниця фонду Ольга Ковальова-Алокілі. Вона ініціювала виїзні консультації.

«Перший інтерактив провели в Онуфріївці. Близько півсотні учасників долучилися до нього. Це і бізнес, і влада, і майбутні підприємці. Запит на таку інформацію в громадах є, але ще потрібно проводити роз‘яснювальну роботу. Адже практика показує, із 49 громад Кіровоградщини, підприємці лише 5-7 населених пунктів періодично надсилають свої бізнес-проєкти на отримання допомоги від регіонального фонду чи всього по 1-2 переможці від громад на отримання грантів від уряду. Тому такі зустрічі та навчання вкрай необхідні», - розповіла Ольга Ковальова-Алокілі.

Наступні консультації відбудуться в Новгородці, Знам’янці, Олександрії, Олександрівні.

 

Як залучити допомогу на розвиток бізнесу

Як залучити допомогу на розвиток бізнесу


«Будемо раді отримати запрошення до інших територіальних громад. Тримаємо економічний фронт разом!», - додала директорка фонду.

Як уже повідомлялося, у Кіровоградській регіональній торгово-промисловій палаті за підтримки USAID презентують інструменти фінансової підтримки експортоорієнтованих виробників області. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool