У Кропивницькому в бібліотеці Чижевського відбудеться День відкритих дверей

Вересень 29, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 1492 | Коментарі: 0

30 вересня, з 12.00 до 17.00 в обласній універсальній науковій бібліотеці імені Дмитра Чижевського – День відкритих дверей.

Протягом дня на кропивничан та гостей міста чекають багато цікавих презентацій, виставок, оглядових екскурсій-ознайомлень з відділами, з новітніми ресурсами, інформаційними послугами Бібліотеки та інші заходи.

В холі І поверху проходитиме великий відкритий перегляд літератури: кожен відділ представить нові надходження, тематичні майстер-класи фотозони, книжкові інсталяції, демонстрація відео «Публічні бібліотеки Кіровоградщини під час війни: разом до Перемоги!». Також ви матимете змогу придбати книгу на виставці «Купуй новинки – читай сучасне!» від книгарні Ольги Власової, та взяти участь в акції «Візьми рослину у родину».

Запрошуємо на флешмоб «Читають бібліотекарі. Моя улюблена література». Протягом дня кожен працівник бібліотеки зачитує рядки зі свого улюбленого твору.

Крім цього, кожен відділ підготував цікавинки для своїх користувачів та гостей:

О 12:00 у віддділі рідкісних та цінних видань відбудеться лекція екслібриси колекції О.Ільїна», у відділі мистецтв - поетичні читання від мистецтвознавиці Елли Янчукової, в Інтернет-центрі віртуальна екскурсія «Хортиця» та музичне привітання від творчого об’єднання «Вітрила» (бард Віктор Коваленко) у холі бібліотеки.

О 13:00 в актовій залі бібліотеки – відкритий кіносеанс «Нові імена українського кіно» від відділу мистецтв та «День першокурсника» у відділі документів з питань медицини та охорони здоров’я.

О 13:30 гра у бібліотечну розстановку книг «Дешифрувальник» та вікторина «Бібліоквіз для ерудитів» від інформаційно-бібліотграфічного відділу у холі першого поверху.

О 14:00 запрошуємо на бібліоквест «Знайомство з бібліотекою» від відділу документів з економічних, технічних та природничих наук.

О 16:00 у відділі обслуговування користувачів відбудеться зустріч молодих місцевих поетів та читання їхніх нових поезій – поетичний колаж «Війна. Поезія. Молодь».

Також маєте можливість долучитись до вуличних акцій о 12:00 «Бібліотека – територія єдності» та «Стиль життя – здоров’я» на прибудинковому майданчику бібліотеки.

Саме в цей день ми оголошуємо БЕЗКОШТОВНИЙ запис до бібліотеки. Не зволікайте та поспішайте до нас! Кожен знайде собі розвагу до смаку, тож мерщій обирати!


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool