У Кропивницькому пройде інтелектуальна гра щодо представницької демократії

Жовтень 07, 2021 | Народний репортер | Переглядів: 1262 | Коментарі: 0

Вже завтра, 8 жовтня,  у Кропивницькому пройде інтелектуальна гра щодо представницької демократії.

Гра організована громадською кампанією «Атестація депутатів місцевих рад», яку у Кропивницькому представляє ГО «Асоціація Політичних Наук».

До участі у грі запросили любителі інтелектуальних ігор, студенти ВНЗ, інші зацікавлені громадяни. Загальна кількість учасників гри складатиме 20-30 осіб, всі учасники будуть об’єднані в кілька команд.

Гра проходитиме в три етапи: на першому етапі буде наведено тезу і команда повинна буде вирішити чи є правдою зазначена теза; на другому етапі команди мають обрати правильний варіант з наведених відповідей; на третьому етапі команди повинні будуть знайти відповідь на питання за 1 хв.

Команда-переможець гри в листопаді візьме участь в наступному етапі – загальноукраїнському турнірі щодо представницької демократії.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool