У Кропивницькому обговорювали питання гендерної рівності

Червень 18, 2021 | Народний репортер | Переглядів: 1005 | Коментарі: 0

Заохотити дітей до розмови про соціальну справедливість і рівні права жінок та чоловіків вирішили бібліотекарі філії №21.

То ж запросили на розмову і хлопчиків і дівчаток. Розмовляли про вибір професії в контексті гендерних стереотипів. За допомогою різноманітних вправ та ігор бібліотекарі доводили дітям, що вибір професії залежить від здібностей і інтересів людини, а не від її статі.

Важливо було показати, що іноді у дорослому світі жінки несправедливо отримують меншу винагороду, ніж чоловіки, хоч працюють в абсолютно ідентичних умовах і виконують таку ж роботу.

Саме тому жінки все частіше висловлюють переконливий протест проти такого стану справ і активно борються за рівні з чоловіками права. Учасники заходу мали змогу випробувати свої акторські здібності, адже без слів, лише одними рухами повинні були зобразити професію своєї мрії.

Захід проведено в рамках участі в Міжнародному польсько-українському освітньому проекті «Цілі сталого розвитку: інтеграція європейського досвіду в культурно-освітні заклади України».

обговорювали питання гендерної рівності


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool