У Кропивницькому лялькарі для дітей покажуть інтерактивну казку

Листопад 17, 2022 | Народний репортер | Переглядів: 636 | Коментарі: 0

У прийдешні вихідні, 19 і 20 листопада, у КЗ «Кіровоградський академічний обласний театр ляльок» має відбутися прем’єра інтерактивної повчальної казки «101, 102, 103… терміново набери!».

Це тематична вистава для дітей, спрямована на вивчення та закріплення знань щодо безпечного поводження у побуті та на дорогах. За сюжетом казки, ведмежат, які після лісового життя вперше потрапили до міста, зустрічає та супроводжує до будинку добрий знайомий – дядько Максим. Доки батьків немає вдома, малечу доглядає старша сестра, але вона не встигає за непосидами-бешкетниками, які усюди сунуть свого носа. Дядько Максим, перевтілюючись у різних персонажів, пояснює правила безпеки та допомагає малим виплутатися з чергової халепи.

Авторка і постановниця п’єси – заслужена артистка України Вікторія Ставріаніді-Стогодюк, художниця-постановниця – Оксана Шарій, музичне оформлення – Юлії Карпенко. У прем’єрному показі будуть задіяні актори: Максим Борисов, Інна Марченко, Олена Мудрієвська і Тетяна Бричка.
Залишається сподіватись, що вимкнення світла і сигнали «повітряної тривоги» не зашкодять планам митців і дадуть змогу порадувати юних театралів новою постановкою.

А після вистав на дітвору, як завжди, чекатиме веселе ігрове продовження з запальними танцями та руханками.

Довідки та бронювання квитків: на суботу - (097) 70-73-172, на неділю - (095) 036-83-21.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool