Церква проти абортів

Грудень 23, 2017 | Народний репортер | Переглядів: 1634 | Коментарі: 0

 22 грудня Православна Церква відзначала пам’ять Зачаття праведною Анною Пресвятої Богородиці і святкування ікони Божої Матері «Несподівана Радість».

В цей день зі звершенням Божественної літургії священнослужителі і громада Благовіщенського храму долучилися, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, до Загальноукраїнського руху «Право на життя».

Діяльність цієї громадської організації направлена на збереження життя українського народу та виправлення демографічної ситуації в країні. Свята Церква на протязі всієї своєї історії визнавала початок життя людини з моменту його виникнення при зачатті, тому ініціатива допомоги жінкам, які опинилися в складній ситуації і вагаються зберегти свою зачату дитину, є першочерговою та вкрай важливою для духовного і демографічного здоров’я нації. Тому ми - православні українці, звертаємося до кожного небайдужого долучитися до заповнення петиції про прийняття закону про право людини на життя з моменту її зачаття!

 22 грудня Православна Церква відзначала пам’ять Зачаття праведною Анною Пресвятої Богородиці і святкування ікони Божої Матері «Несподівана Радість».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool