Свій ювілей святкує Вікторія Дем’янчук

Квітень 18, 2020 | Народний репортер | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

Сьогодні, 18 квітня, свій ювілейний День народження зустрічає відома на Кіровоградщині політик і громадська діячка, народний депутат України шостого скликання Вікторія Дем’янчук

Шановна Вікторія Олександрівно. Прийміть найщиріші побажання міцного здоров’я, безмежного людського щастя, сімейного добробуту.

Нехай постійними супутниками у житті будуть мир і злагода у душі, у серці – доброта, а у справах – мудрість і виваженість. Нехай доля буде завжди прихильною до Вас, даруючи радість життя, незрадливу вдачу, вірних і надійних друзів, колег, партнерів. Нехай у Вашому серці не згасає вогник любові до рідної землі, а любов, що Ви віддаєте людям, повернеться до Вас сторицею.

Від усього серця бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпності життєвих сил, натхнення та наснаги у здійсненні великих звершень на благо нашої України.

Друзі та колеги
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool