Смакуйте літо з книгою

Червень 10, 2021 | Народний репортер | Переглядів: 756 | Коментарі: 0

Напевно, світ без книги був би обмеженим і нудним, а люди самотніми і сумними. Про те, щоб життя було цікавим та насиченим, піклуються працівники бібліотеки-філії №17, що в селищі Новому.

Для своїх юних читачів книгозбірня влаштувала пізнавально-розважальну бібліотечну карусель "Привіт, літо, теплим сонечком зігріте!". Перебування в книгозбірні було наповнене бібліогралочками, літературними вікторинами, знайомством з книжковими новинками.

Розгадуючи таємничі загадки, аналізували, думали, дізнавались щось нове.

Книжково-ілюстративна виставка "Смакуйте літо з книгою" запрошувала зануритись у читання, отримати незабутні враження та поділитись ними із друзями.

В храмі книг, де панує світ казок, пригод, фантастики -- неможливо не підібрати книгу до смаку. Тож кожний із відвідувачів знайшов для себе цікавого друга-співрозмовника!

Смакуйте літо з книгою


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool