ПриватБанк та Payoneer запустили в Україні цілодобовий онлайн-сервіс

Травень 30, 2019 | Народний репортер | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

ПриватБанк та Payoneer запустили в Україні цілодобовий онлайн-сервіс зарахування платежів.

Як повідомили в банку, фрилансери та ІТ-спеціалісти зможуть отримувати кошти на рахунки ПриватБанку в режимі 24/7, а не лише в робочий час, як у інших банків. Цілодобовий режим виплат працює для всіх фізичних осіб.

Також з початку червня ПриватБанк продовжує пільгові тарифи для фрилансерів на зарахування платежів від Payoneer. Перерахування коштів у гривні на рахунок підприємця та переказ на особисту картку для виплат здійснюються без комісії банку, також без комісій банк забезпечує обмін валют. Отримати готівку в гривні з карток Payoneer у банкоматах ПриватБанку також можна без комісій.

На сьогодні ПриватБанк обслуговує понад 50 000 користувачів сервісу Payoneer та надає фрилансерам найсучасніші технології для розрахунків з іноземними замовниками, у тому числі керування валютними зарахуваннями з-за кордону. Зарахування коштів здійснюється банком без додаткових комісій, для фрилансерів-підприємців також діє спрощений режим валютного контролю. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool