Пам`яті Едуарда Демакіна

Жовтень 04, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 478 | Коментарі: 0

19 жовтня 2023 року виповнюється 76 років з дня народження Едуарда Дмитровича Демакіна, який з 1972 р. понад 40 років працював у Кіровоградській обласній державній телерадіокомпанії, починаючи з електромеханіка телецентру.

У 1974 році був переведений до обласної телерадіокомпанії звукорежисером. Забезпечував звукове та музичне оформлення радіопередач.

Протягом багатьох років формував і поповнював новими записами фонотеку. У колективі знали його як спеціаліста високої культури і людину, що відповідально ставиться до дорученої справи.

Завершив трудову діяльність у березні 2013 року на посаді звукорежисера першої категорії.

У 1971 році одружився з Ларисою Іллівною (дівоче прізвище Драч, 1953 р.н.), з якою народив доньок: Олесю (1973 р.н.) та Наталію (1977 р.н.), яка, ймовірно, проживає в Одесі.

Помер Едуард Дмитрович 14 грудня 2022 року, будучі самотнім.

Похований на Лелеківскому кладовищі Кропивницького 27 грудня.

Колеги та друзі просять повідомити дітям про смерть Єдуарда Демакіна та висловлюють співчуття з приводу його смерті.

Контактний телефон: (095)3182104
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool