You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Оновлення Даних Резерв Плюс та у ЦНАП

Липень 10, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 381 | Коментарі: 0

Документ, що отримується після оновлення даних через «РЕЗЕРВ+» та у Центрах надання адміністративних послуг, має однакову юридичну силу (Порядок формування та використання електронного військово-облікового документа визначається постановою Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 № 559 зі змінами)

Уповноважені органи можуть перевіряти його чинність через QR-код.

Як скористатись «Резерв+»:
Завантажте мобільний застосунок Резерв+ з App Store або Google Play

Відкрийте застосунок та увійдіть у свій аккаунт через Bank ID (Виберіть зі списку ваш банк, введіть дані для автентифікації в банку, підтвердіть авторизацію в електронному кабінеті банку)

Після входу ви зможете оновити свої дані та переглянути інформацію про свій статус: необхідно вказати ваш номер мобільного телефону, адресу електронної пошти (за бажанням) та поточну адресу проживання. Застосунок автоматично заповнить поля тими даними, які прив’язані до вашого облікового запису у обраному банку (через який ви проходили авторизацію), але ви можете змінити кожне з полів за необхідності. Якщо ви зміните номер телефону або email, потрібно буде пройти процедуру підтвердження введених даних через SMS або посилання в email.

Що означає статус «У розшуку»

Статус «У розшуку» у застосунку Резерв+ зазвичай присвоюють тим, хто порушив правила військового обліку. Радимо звернутися до ТЦК, в якому ви стоїте на обліку.

Що означає статус «Потребує уточнення»

Цей статус означає, що громадянин є в реєстрі «Оберіг», проте не закріплений за жодним ТЦК. Потрібно звернутися в ТЦК за місцем реєстрації та надати їм необхідні документи.

Що робити у разі отримання сповіщення «Дані в реєстрі «Оберіг» не знайдено»

Це повідомлення означає, що дані щодо вас не оцифровані або ж внесені некоректно. В такому випадку необхідно звернутися до ТЦК, в якому ви стоїте на обліку.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool