На Свято книги під парасольками

Березень 28, 2023 | Народний репортер | Переглядів: 706 | Коментарі: 0

В Центральній міській бібліотеці для дітей Всеукраїнський тиждень дитячого читання стартував

На Свято книги під парасольками

На Свято книги під парасольками


Незважаючи на дощову погоду, читачі поспішали на Свято книги. А для них бібліотекарі підготували цікавенну програму.

Під час літературного хепенінгу «Казкова подорож країнами світу» діти імпровізували, театралізували, фантазували. Задіяні були всі присутні без винятку.

Надзвичайну активність проявляли вихованці ДНЗ №14 «Калинка» ставши учасниками квесту «Знайди казкового героя». У відділі обслуговування дошкільнят не залишилося жодної книги, котрої не торкнулися рученята допитливих малюків.

А дітям середнього шкільного віку цікаві були літературні мандри Україною.

В книгозбірні панувала атмосфера тепла, радості, щирості і натхнення. Задоволені та приємно вражені читачі, полишали стіни бібліотеки під парасольками.

В Центральній міській бібліотеці для дітей, як і у всій країні, заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання проходять під гаслом «Непереможна і єдина читацька Україна». 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool